Webbutvecklare till digital byrå i Malmö

Webbutvecklare till digital byrå i Malmö

Om företaget

Företaget är en digital byrå i Malmö som tillsammans med sina kunder utvecklar digitala lösningar med fokus på affärsnyttan och kundupplevelsen. Genom att arbeta med tydliga mål och mätbara nyckelvärden som löpande analyseras säkerställer dom att den bästa affärs- och kundnyttan uppnås. Företaget tar fram digitala strategier, tjänster, applikationer och marknadsföring som är visuellt tilltalande och anpassade efter deras kunders behov. Företaget tillhör en koncern med 30 anställda och kontoret är beläget i anrika lokaler centralt i Malmö.

Arbetsuppgifter

Du arbetar tillsammans med kunder både i framtagning av idéer och rekommendation av användarvänliga webblösningar utifrån deras behov, samt ge de bästa alternativen på deras utmaningar. Du kommer arbeta med designers, digitala marknadsförare och projektledare för att leverera en helhetslösning. Du kommer ha det tekniska ansvaret och säkerställa produktion samt informationsarkitekturen. Du kommer också ha ansvar för budget, tidsplan och den tekniska kunddialogen. Projekten som du arbetar med kommer vara allt från begränsade projekt till helhetslösningar vilket ger en stor variation i ditt arbete.

Kompetenskrav

– Relevant eftergymnasial utbildning eller att du fått erfarenhet inom webbutveckling genom egna projekt

– Dokumenterad erfarenhet av objektorienterad utveckling i PHP, WordPress, Javascript och/eller Magento

– Grundläggande kunskap inom HTML/CSS

– Kunskap i svenska och engelska

Personliga egenskaper

Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den goda arbetsmiljön. Det ligger ett stort ansvar på varje medarbetare att driva och vara initiativtagande i sitt utvecklingsarbete. Det är också viktigt att du prioriterar kvalitet, säkerhet och struktur och låter hellre ditt arbete ta lite extra tid för att bli riktigt bra, än att stressa ut ditt arbete och missar några värdefulla detaljer. Vidare så är koncernen litet och sammansvetsat varpå du tycker det är viktigt att vara kollegial, hjälpsam och kommunikativ då alla hjälps åt för att komma framåt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Webbutvecklare, PHP, Laravel, Symfony, Javascript, Vue, React, utvecklare, systemutvecklare, developer, fullstack MVC, HTML, CSS, rekrytering, Malmö, Lund, tillsvidare, produktutveckling
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.emploid.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.