TVÅ SERVICETEKNIKER FÖR DIREKT REKRYTERING I MALMÖ/LUND

TVÅ SERVICETEKNIKER FÖR DIREKT REKRYTERING I MALMÖ/LUND

EMPLOID söker två ansvarstagande, handlingskraftiga och noggranna servicetekniker på ett av de snabbast växande företagen i branschen.

Om företaget

Företaget är en österrikisk privatägd koncern med fokus på intelligenta system för trafikmarknaden med verksamhet i mer än 80 länder worldwide.

Verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering.

Företaget är idag ca 120 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, Kommunerna, Kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av installation, service och underhåll av trafiksignaler, system för trafikantinformation och parkeringssystem. Distriktet kommer vara Malmö och Lund med omnejd med huvudfokus initialt på drift och underhåll samt nybyggnation av trafiksignalanläggningar i Lund. Arbetet berör el, styrenheter, mekanik och till viss del mjukvara.

Du kommer ha tillgång till servicebil och arbetet sker ute i trafikmiljö och inne i parkeringshus. Arbetet planeras av ett servicecenter och du rapporterar in det som gjorts. Tjänsten innebär jour var 6:e vecka och då tillkommer en fast jourersättning samt ersättning vid utryckning.

Kompetenskrav

– Erfarenhet av service och installation inom teknisk utrustning i vägmiljö, el, larmsystem, brandsystem eller nätverkslösningar. Det är också relevant om du har arbetat med service inom port- eller hissteknik.

– Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift

– Körkort B

Personliga egenskaper

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid rätt personlighet då kompetensbakgrunden kan vara bred. För att passa i rollen behöver du därför vara driven, självgående, ansvarstagande och kommunikativ. Du kommer arbeta i team med en annan servicetekniker varpå stor del av ansvaret hänger på dig. Du kommer ha stöttning från din närmaste kollega, andra kollegor på kontoret i Malmö, servicecenter och chef. Dock är det viktigt att du kan ta egna initiativ och ansvar för planeringen av de arbetsuppgifter du ska utföra på veckobasis.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, el, nätverk, tele, serviceelektriker, hisstekniker, porttekniker, tekniker, elektriker, distribution, installation, styr- och regler, belysningstekniker, trafikbelysning, trafiksignaler, rekrytering, tillsvidare, Malmö, Lund, Helsingborg
Mer info
Kontaktperson Anders Romberg
Telefon 0793024262
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.emploid.se
Sista ansökningsdag 22 dec (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.