Serviceelektriker

Serviceelektriker

Nu söker vi flera drivna serviceelektriker till att av Sveriges största elinstallationsföretag. Är du vår nya kollega?

Vi söker just nu dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket, tycker om variation och vill vara med och växa i ett av Sveriges största elinstallationsbolag. Rollen passar dig som är initiativtagande, lojal och har ett intresse för teknik. Är du dessutom intresserad att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap och ordning och reda är det hos oss du ska arbeta!

Om tjänsten
Du får en varierande och självständig befattning där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag som omfattar el- tele/säkerhet samt datainstallationer och du är ansvarig för egen servicebil. Som serviceelektriker hos oss har du stor frihet under ansvar och arbetar med hela flödet mot dina kunder, från beställning och kalkyl till utförande och fakturering.

Vem är du?
Du som söker har adekvat elutbildning och minst 3 års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du är en erfaren entreprenadmontör som nu vill byta till servicesidan alternativt att du redan idag arbetar som serviceelektriker. Erfarenhet av service samt att du har en egen kundbas är självklart meriterande.

Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Du blir en del av en välfungerande och trevlig enhet med ett positivt arbetsklimat och får arbeta under stor frihet och variation samt ges möjlighet att ta ansvar.

Emil Lundgren är ett stabilt företag som firade 100 år under 2019 och vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap.

Vid frågor
Kontakta Servicechef Peter Widgren, tfn 070-640 79 23
Facklig företrädare för SEF är Ragnar Åberg, tfn 070-660 23 93

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2022-10-31, men vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Sitter du på mobilen?
Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emil Lundgren AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi arbetar med samtliga typer av uppdrag inom el-, tele-, instrument- och automations- området i Sverige. Med kunden och kundens kund i fokus levererar vi mervärde i hela kedjan - från installation till efterservice. Hos oss är professionalism och ordning och reda lika självklart som flexibilitet och vår "vi löser det-attityd".
Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Vi består av cirka 500 anställda och omsätter ungefär 750 miljoner kronor årligen. Våra kontor finns från Skåne i söder till Uppsala i norr och vi arbetar över hela landet. Emil Lundgren är en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med drygt 80 000 anställda runtom i världen. Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att vara nära våra medarbetare och den lokala marknaden. Samtidigt har vi, tack vare VINCI Energies, tillgång till ett nätverk över hela världen.