Drifttekniker till Sturup

Drifttekniker till Sturup

Till rollen som Drifttekniker söker vi dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Genom ditt genuina intresse och kompetens bidrar du till att utveckla det dagliga arbetet med drift- och underhåll. Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom divisionen Aviation & Security som installationstekniker med placering på Sturup.

Om enheten Aviation & Security

Eltels affärsområdet Aviation & Security är en ledande aktör inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfarts- och public safety-området. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Förebyggande och avhjälpande underhåll och deltagande i olika projekt är vår vardag. Vi jobbar med radar-, radio- och navigationssystem, terminalutrustning, infrastruktur och IP-nätverk. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete och entreprenörskap. Aviation & Securitys Operation-avdelning består av sex olika team med verksamhet över hela landet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att jobba med drift och underhåll av fastighetstekniska system såsom VVS och kyla men även med andra utrustningar i olika miljöer på och i kring flygplatsen, t.ex. antennsystem, inomhuslösningar, kabeldragning/patchning av kraft och signalkablar (fiber/koppar) belysningssystem, bevakningssystem, monitorer, switchar samt fasta installationer i apparatrum.

Du ansvarar för tillsyn, skötsel, och förbättringar av fastighetstekniska system och att efterleva och utveckla gemensamt fastställd driftplan.

Du samordnar och kontrollerar tekniskt arbete i fastigheter som utförs av egen personal eller underentreprenörer/leverantörer

På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.

Daglig kommunikation med kund, verksamhet, kollegor och leverantörer.

Bidrar till ökad kundnöjdhet.

Beskrivning av dig

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med inriktning på fastighetsteknisk drift eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har specialistkompetens inom t.ex. el och/eller VVS.

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet och de olika delar som tjänsten innebär. Du är strukturerad, tar egna initiativ och uppvisar god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra. Du är en god administratör och du har goda datakunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska. Du har också lätt att skapa och vidareutveckla affärsmässiga relationer med kunder, leverantörer och partners. Ditt arbete präglas av god kvalitet och hög servicegrad. Du är van vid att arbeta praktiskt och att hitta lösningar och du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist.

Meriterande
Behörighet/certifikat inom El, VVS, och Kyla är det meriterande
Allmän Mobila Plattformar/Skylift
Heta Arbeten
Elkunskap inom högspänning

Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning.

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

För frågor om tjänsten kan du kontakta :
Thomas Olsson, Produktionsledare Sturup, tfn 0725-807135
Lenita Andersson, Teamchef, tfn 0725-37 81 51.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss doers. Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för doers som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.