ENGAGERAD, TEKNIK INTRESSERAD MEDARBETARE

ENGAGERAD, TEKNIK INTRESSERAD MEDARBETARE

Eloped i Malmö söker omgående en teknik intresserad medarbetare Tjänsten hos oss blir omväxlande där du kommer att arbeta med att serva och felsöka våra kunders elfordon i vår Malmöverkstad och hjälpa våra kunder med service på deras hemadress.

Vi ser att du är i 30-års åldern. Du ska ha ett brinnande intresse för teknik och kundkontakter. Som person är du väldigt serviceorienterad, ansvarsfull och arbetsam. Du är beredd att rycka in där det behövs. Du bör ha obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det är en merit om du även behärskar danska. Körkort är en självklarhet.

Vi erbjuder:
  • heltidstjänst
  • arbete i en organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och frihet under ansvar
  • arbete i en ung, spännande och expansiv organisation
  • arbete med innovativa produkter
  • lön efter överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Boo Persson
Telefon 040-6806166
Email Mejla Boo Persson
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eloped.eu
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestående av högkvalitativa komponenter, och ge en fulländad användarupplevelse. Våra elfordon produceras genom av oss kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker. ELOPED har försäljning av elfordon i Sverige och Danmark.
Vi är övertygade om att elfordon är den rätta vägen att gå för att skapa frihet för alla. Men vi tar det gärna steget längre för att skapa frihet hela vägen. Med hjälp av en säkrad och trygg leverantörskedja erhåller vi högkvalitativa produkter. Dessutom erbjuder vi service när och var det passar kunden bäst, tillhandahåller reservdelar och tillgänglighet för kunden med ett nätverk av återförsäljare runt om i Sverige.