Servicetekniker Eloped

Servicetekniker Eloped

Eloped i Malmö söker omgående en medarbetare inom service och logistik. Tjänsten innefattar service och reparation av våra elfordon i vår Malmö-verkstad och på plats ut hos våra kunder i Sverige. I samband med serviceärenden passar vi också på att leverera nya maskiner. Tjänsten omfattar också lagerarbete med plockning- och packning av order för ut- och inleveranser. Tjänsten medför resdagar runt om i Sverige.

Vem är du?

Vi ser att du har erfarenhet av service- och lagerarbete sedan tidigare och innehar B-körkort. Truckkort och B96-körkort är meriterande. Som person är du väldigt serviceorienterad, tekniskt kunnig, ansvarsfull och arbetsam. Du är beredd att rycka in när det behövs och alltid möta kunderna med ett leende på läpparna.

Vi erbjuder!

  • Heltidstjänst
  • Arbete i en ung spännande och expansiv organisation
  • Arbeta med nya innovativa produkter
  • Dagliga pingisturneringar och en del AW :)
Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande.

Har du frågor kring tjänsten når du rekryteringsansvarig Albin Klang på 040-680 61 62.

Läs mer om Eloped på www.eloped.eu.
Mer info
Kontaktperson Albin Klang
Telefon 040-6806162
Email Mejla Albin Klang
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eloped.eu/
Sista ansökningsdag 28 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Våra elfordon produceras genom av oss kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

Våra produkter innefattar promenadscooters, elmopeder och elbilar. Vi består av ett ungt och drivet team. Företaget befinner sig i en expansiv fas på en marknad med nya och innovativa produkter.