Är du vår nya Butikschef?

Till en av våra butiker i Malmö söker vi dig som vill bli butikschef för ett kompetent butiksteam. Elon Knut Pers Gruppen ingår i Sveriges största vitvarukedja ELON. Vi är ett företag som funnits sedan 1955 och har idag 11 butiker med ca 60 anställda. De 11 butikerna finns idag i Simrishamn, Ystad,
Skurup, Trelleborg, Höllviken, Malmö & Eslöv.

Företagspresentation

Elon, Knut Pers Hem & Hushåll AB är ett framgångsrikt företag, vi bedriver försäljning av vitvaror och produkter för hemmet. Våra kunder är privatkonsumenter, bostadsrättföreningar, byggföretag, fastighetsägare m.fl.
ELON är Sveriges största vitvarukedja. För våra kunder är vi den lokala butiken som varje dag strävar efter att överträffa deras förväntningar. Med fokus på hög produktkvalitet och service på absolut högsta nivå säljer och installerar vi det mesta inom vitvaror, kök och tvätt. Företagskulturen hos oss präglas av en god gemenskap i familjär anda där man tillsammans värnar om en hög trivsel på arbetsplatsen.

Om tjänsten

I rollen som Butikschef erbjuds du ett omväxlande och utvecklande arbete med mycket goda förutsättningar och verktyg att lyckas i tjänsten. Du kommer framförallt att arbeta med utveckling av en redan framgångsrik butik, försäljning av vitvaror, små-el, belysning, kök och reservdelar. Även arbetsuppgifter såsom reklamationshantering. Som Butikschef är det ditt ledarskap som formar framgången. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi vill att du som Butikschef:

·
Brinner för
försäljning

·
Tycker om att
arbeta med människor

·
Har stort humant
tänk kring ditt team och kunder

·
Är målinriktad
och driven ledare

·
Har god
datorvana

·
Är
ansvarstagande

·
Har B Körkort

Din bakgrund

Du är en person med aktivt och närvarande ledarskap. Med dina kunskaper och erfarenheter bygger och formar du tillsammans med ditt team framgången i verksamheten.

Framgångarna mäts av gruppens resultat. En viktig egenskap är att du har en hög drivkraft och förmågan att se egna lösningar samt tar ett stort eget ansvar för dina uppgifter. Då du kommer att arbeta med kollegor från andra butiker i vår grupp vill vi att du även bidrar med egna erfarenheter inom koncernen.

För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, har erfarenhet av branschen, är serviceinriktad och trivs med kundrelationer.

Vi tror på noggrannhet, kunskap, lojalitet, ärlighet och samarbetsvilja.
Därför söker vi dig som värdesätter struktur, ordning och reda för ett lyckat arbete. Att du är socialt kompetent och trivs i andra människors sällskap är givet. Du trivs med en flexibel vardag där din problemlösningsförmåga ofta kommer till användning. I ditt ledarskap och som lagspelare är du prestigelös och stöttar där det behövs som mest för att få ett trivsamt arbetsklimat. Du drivs och motiveras av att arbeta resultatorienterat mot försäljningsmål och är mån om att utveckla såväl dig själv som verksamheten.

Placering & start

Tjänsten är placerad i Malmö med tillsättning omgående eller enligt överenskommelse. Löpande urval och intervjuer sker så ansök nu!
Mer info
Email Mejla Elon, Knut Pers Hem & Hushåll AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (21 dagar kvar)