Account Manager till Elkraft Sverige i Malmö

Account Manager till Elkraft Sverige i Malmö

Har du tidigare erfarenhet av B2B och vill arbeta på ett företag som lyfter sina anställda och som gör allt för att få dem att lyckas i sin roll? Elkraft Sverige söker dig som vill arbeta som Account Manager i ett härligt team i Malmö. Du kommer in i ett mycket positivt skede då vi snabbt ökar vår försäljning och har en stadigt växande kundbas. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager kommer du ansvara för hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter består av att prospektera, kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon, genomföra möten ute hos kund samt skriva avtal. Du kommer arbeta med att bygga upp din egen kundstock så det gäller att vara kreativ gällande att hitta nya kunder samt vara service-minded och lyhörd för dina befintliga kunder.
Teamet du kommer ingå i består av sex personer där fem arbetar som Account Managers. Du kommer få en grundlig internutbildning om företaget och deras produkter. Vidare kommer du få mycket stöttning och hjälp för att lyckas i din roll som Account Manager. Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda.

Vi erbjuder

Elkraft Sverige arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras elförbrukning. Vi erbjuder dig som vill utvecklas i en framgångsrik säljorganisation att få möjligheten att växa tillsammans med oss. Här får du uppleva ett omväxlande och utmanande arbete som består av att skapa nya kundrelationer som ska leda till att vi etablerar oss hos nya kunder i Malmö med omnejd. Teamet du kommer ingå i består av andra Account Managers och försäljningschefen. Vi har en obyråkratisk och prestigelös organisation som skapar en familjär och trivsam stämning. Medarbetarna är självgående och kommersiellt drivna samt uppmuntras att ta egna initiativ.

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av B2B
  • Dokumenterad erfarenhet och goda resultat vid korta säljcykler
  • Erfarenhet av Office-paketet
  • Lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
* Körkort och tillgång till egen bil
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.