Management Trainee till Elis Textil Service, Malmö

Management Trainee till Elis Textil Service, Malmö

 

Vill du göra karriär i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

 

Management Trainee
till Malmö

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.

Vi är övertygade om att arbetsglädje och gemenskap är nyckeln till framgång och vi är ett företag med familjär och inkluderande företagskultur där våra anställda trivs och har möjlighet att utvecklas både i sitt yrke och som personer.

 

"Jag sökte till Elis Management traineeprogram av flera olika anledningar, men jag skulle vilja beskriva programmet och företaget med tre ord - inspirerande, utmanande och omhändertagande.

Inspirerande i den mening att man blir en del av ett företag som har en väldigt ambitiös hållbarhetsagenda och arbetar efter en cirkulär ekonomi där Elis vill göra skillnad på riktigt. 

Utmanande i att du direkt från programstart får arbeta i projekt eller operativa roller. Detta ger dig möjlighet att lära dig olika delar av organisationen, skaffa dig erfarenheter som nyexaminerad och växa som individ. Samtidigt som det är utmanande så får du alltid chansen att testa egna tankar och idéer inom projektet/rollen som du har. 

Till sist, omhändertagandet, som jag skulle vilja säga är väldigt utmärkande för Elis. Trots företagets storlek så är man väldigt noga med att ge dig som ny förutsättningar. Har man idéer som man vill bolla eller behöver rådfråga så är samtlig personal väldigt engagerade och finns där för dig. Detta gör att man känns som en stor familj trots sin storlek rent bolagsmässigt."

- Max Benfalvi, Trainee

 

Vad innebär rollen som Management Trainee?
Två ord kännetecknar och präglar vårt program: utmaningar och möjligheter. Från din allra första dag kommer du att inse och känna att vi både litar på dig och räknar med dig, men också att vi utmanar dig, dina färdigheter och kunskaper. Genom programmet erbjuder vi dig projekt som gör skillnad, där du har möjlighet att påverka bolaget.

Elis Management Traineeprogram är individuellt utformat och inkluderar fyra varierande block som vardera löper under sex månader. Syftet med programmet är att utveckla dina kunskaper inom olika områden, såsom produktion, logistik, hållbarhet eller något som passar din kompetens, erfarenhet och intresseområden, med fokus på att göra dig till vår nästa stjärna.

Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor och/eller på någon av våra anläggningar i Sverige samt under minst ett av utbildningsblocken vara utomlands inom Elis-koncernen. Under utbildningstiden kommer du att få en nationell samt internationell insyn i vår verksamhet.

Traineeprogrammet startar hösten 2022 och ger dig möjlighet att ingå i olika projekt inom följande områden: 

  • Hållbarhet
  • Inköp
  • Produktutveckling
  • Produktionsutveckling och logistik
  • Affärsutveckling
  • Human Resources
  • Marknad
  • Ekonomi, finans och IT
  • Produktionsledning

Vem är du?
För att lyckas som Management Trainee är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar.

Vad kan du?
Till traineeprogrammet 2022 söker vi dig som är i färd med att avsluta, eller nyligen har avslutat, ekonom- och/eller civilingenjörsexamen. Du bör vara bosatt i, alternativt villig att flytta till Malmöregionen.

Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Behärskar du franska är det meriterande i ett franskt bolag.

Varför ska du välja Elis?
Som trainee arbetar du sida vid sida med erfarna chefer och under programmets gång kommer du att lära dig hantera komplexa situationer, brottas med svårlösta problem och ta ett stort personligt ansvar. Vi ger dig tillsvidareanställning, löpande kompetensutveckling, information, utbildningar och studiebesök, allt för att få dig att trivas och ta nästa steg inom bolaget efter avslutat program.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. 

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Hansson, HR Direktör på telefon 070-378 43 96. 

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev, CV samt betyg genom länken nedan. Sista ansökningsdag är den söndagen den 5 juni 2022. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.