Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

 

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.  

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 

 

Kundservicemedarbetare
Till vår anläggning i Arlöv som hyr ut mattor 

Är du en person som ser möjligheter och lösningar samt är serviceinriktad och har ett sinne för administration så kommer du bli en viktig spelare i vår kundservicegrupp. 

Vi söker en person med tillsättning omgående, som tillsammans med sina kollegor på anläggningen, ska ge förstklassig service till våra kunder och hantera gruppens dagliga administrativa uppgifter. Hos oss kommer du ingå i ett kundserviceteam om fyra personer och på anläggningen totalt är vi runt 50 anställda. 

 

”Det jag uppskattar med Elis är vi ständigt utmanas och får lära oss nya saker varje dag. Vårt hållbarhetsfokus och cirkulära affärsmodell med marknadsledande produkter och tjänster, är något jag är stolt över att representera.

Vår anläggning i Arlöv är en familjär arbetsplats, men som en del av ett stort företag så får vi också en stabil grund att stå på. Vi har en styrka i vår långa erfarenhet och vilja att alltid ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen, oavsett vad du arbetar med. 

På kundservice fokuserar vi dagligen på att möta kundens behov, tänka utanför boxen och ge det ”lilla extra”. Vi behöver nu en ny medarbetare som brinner för att ge service i världsklass och kan komplettera oss med ny kunskap och erfarenhet!”

- Amanda Ledin, Kundservicechef Arlöv 

 

Vad innebär rollen som kundservicemedarbetare?
Som kundservicemedarbetare kommer du ha två nära kollegor. Ni som grupp möter våra kunder i telefon och via e-post samt administrerar och sköter gruppens dagliga uppgifter. Gruppen arbetar i nära samarbete med vår distributions- och produktionsavdelning samt med säljare och kundansvarig.

Ni har tillsammans ansvar för att lösa arbetsuppgifter så som: 

  • Registrera avtal i vårt CRM- och kundsystem
  • Beställning och hantering av logomattor
  • Avvikelsehantering
  • Uppsägningar samt omförhandla och rädda mindre kunder
  • Turutskrift för produktion och leverans
  • Registervård och administrativa rutiner
  • Leverans, service, faktura och avtalsrelaterade frågor

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder en heltidstjänst med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö, fantastiska kollegor och en stor möjlighet att påverka avdelningens arbete och mål. Du kommer att få nödvändig utbildning och löpande coachning. 

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. 

Vem är du?
Du är en positiv och flexibel person som har lätt för att prata med alla. Du trivs med att göra många saker samtidigt och du har lätt för att ta till dig system och rutiner. För jobbet krävs att du är strukturerad och organiserad och du vet värdet av att prioritera i din arbetsdag. Du tycker det är viktigt med ett gott arbetsklimat och ser till att ha goda relationer runt omkring dig.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vad kan du?
Vi tror att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet är viktigare. Kundkontakt och administration är meriterande. Lägst gymnasieutbildning samt behärskar Microsoft Office. Du talar och skriver svenska obehindrat. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Ledin, Kundservicechef, på telefon 073 301 75 53. 

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdagen är söndagen den 9 oktober.  

Välkommen med din ansökan!

 


Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.