Humandigitala Systemutvecklare

Humandigitala Systemutvecklare

Elicit Syd är mitt en spännande expansion och det är en riktigt bra tid att gå med. Vi vill ha flera grymma kollegor som vill vara med på vår fortsatt resa. Elicit är ett värderingsstyrt företag med nära samarbeten mellan såväl medarbetare som med våra kunder. Våra värderingar genomsyrar allt - alla medarbetare och alla beslut.

Nu har vi flera arbetsöppningar för Full Stack utvecklare som kommer att vara med i vårt erfarna och motiverade team. När vi säger Full Stack inser vi att en viss individ kan ha lutningar mot backend, frontend eller mitten, det här är okej så länge du förstår det hela och vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser*?

Om tjänsten:

Vi arbetar med en mängd olika tekniker och plattformar med våra kunder: NET/C#, ASP.NET, Java, Javascript, MVC, WCF, angular, react, Entity Framework, SQL, GIT, Azure, Android/iOS mfl.

Vi arbetar både med totalåtaganden och som förstärkning i kundens projekt. Projekten drivs ibland från vårt eget kontor, men oftast ute hos kund. Om du får ett uppdrag som expert hos en är placeringen oftast ute hos kund.

Som medarbetare på Elicit förutsätter vi att du är intresserad av teknik men sätter användarnas behov först och jobbar för att lösa dem på bästa sätt. Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvar för att utveckla både kundens system men också ser till helheten i deras verksamhet.

Hos oss:
arbetar du självklart med att utveckla högkvalitativa applikationer och att programmera nya funktioner i enlighet med krav på prestanda, tillgänglighet, skalbarhet och underhåll. Därför behöver du ha förmågan att omsätta krav till tekniska lösningar med lämpliga tekniska val. Du drivs av att förvandla problem till lösningar och trivs med det sociala samspelet mellan såväl medarbetare som kunder.

Välkommen till oss
för att utvecklas i ett team med många andra utvecklare, hos ett företag som arbetar med teknik i framkant med några av marknadens mest spännande kunder.

Om dig:
  • Engagerad, noggrann och vill ta eget ansvar.
  • Social och utåtriktad.
  • Bra problemlösningsförmåga, kvalitetstänkande och noggrann
  • Erfarenhet att arbeta i projekt
Dessutom svenska och engelska språket samt körkort för bil.

Vi lovar:
att du får en innovativ, spännande arbetsplats där vi har fokus på människor och kundnytta. Hos oss blir du inte bara en kugge i systemet, du får stor frihet och delaktighet i utvecklande uppdrag.

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i arbetet samt en mängd förmåner via Benify. Fredagsfrukostarna är helt fantastiska och kaffet är också bra. Kontoret ligger på krypavstånd till både restauranger och Centralstation i Malmö.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant ansöker du tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.se. Sök gärna snarast då vi arbetar med löpande intervjuer och kandidatpresentationer. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta Daniel Stenberg, Affärsområdeschef Elicit Syd, daniel.stenberg@elicit.se eller Eva Karlsdotter på Dreamwork, eva.karlsdotter@dreamwork.com

*Undersökningen genomfördes av företaget Great Place to Work. Topplaceringar i tävlingen reflekterar Elicits ambitioner, vilja och arbetssätt för att nå målet om att ha de bästa, nöjdaste och mest motiverade medarbetarna.
Mer info
Kontaktperson Eva Karlsdotter
Telefon 042-207102
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elicit är ett värderingsstyrt företag med nära samarbeten mellan såväl medarbetare som med våra kunder. Våra värderingar genomsyrar allt - alla medarbetare och alla beslut.
Elicit startade 1999 med ambitionen att vara hållbart bäst. Företaget växte fram ur en stark vilja att hjälpa andra, sätta kunden i fokus, höja kvaliteten och hitta de bästa systemutvecklarna. Allt för att kunna leverera bättre system till andra företag och till samhället. Denna devis har stannat hos oss och är vår affärsidé i förenklad form.
Idag är vi över 80 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm.
Alla på Elicit har gemensamt att vi sätter kunden i fokus och gillar att jobba tillsammans med andra människor. Elicits medarbetare har i snitt 10 års erfarenhet och hos både de yngre och de äldre finns specialistkunskaper och en bred teknisk grund.

Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling, motivation och trivsel bland våra medarbetare. Vi tror på en arbetsplats där man lär sig mycket av varandra. Gemensamt för alla som arbetar hos oss är att vi är tekniska specialister som gillar att jobba i team tillsammans med kunden. Därmed har vi också en hög kompetensnivå kombinerat med en låg personalomsättning. Det är inte för inte som vi röstats fram som en av Sveriges bästa arbetsplatser.