Kundtjänstchef sökes till Elfa i Malmö

Kundtjänstchef sökes till Elfa i Malmö

Kundtjänstchef sökes till Elfa i Malmö

Brinner du för att leda och utveckla medarbetare och verksamheter? Trivs du i en miljö där det händer mycket och det krävs flexibilitet och en förmåga att fatta beslut? Har du erfarenhet av ledarskap samt ett tydligt kundfokus? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Som Kundtjänstchef ansvarar du för Elfas internationella kundtjänst. Du leder och fördelar arbetet för ditt team, som består av kundtjänstmedarbetare och innesäljare. Vid behov stöttar du även teamet operativt.

I din roll som Kundtjänstchef kommer du:
  • Ansvara för planering, arbetsledning och uppföljning av mätbara resultat
  • Ansvara för utveckling och förbättring av processer
  • Leda och utveckla medarbetare inom kundtjänst och projektförsäljning
  • Ansvara för kontinuerlig uppföljning av verksamheten
Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas i rollen som Kundtjänstchef är du en erfaren och engagerad ledare som trivs i ett högt tempo och drivs av att se dina medarbetare utvecklas. Utöver en stark känsla för service och en vilja att leverera en kundupplevelse i världsklass, strävar du efter att nå uppsatta mål tillsammans med ditt team. Du är analytisk, strukturerad och har en lösningsfokuserad inställning. Vidare är du en trygg person som inte räds att fatta beslut eller agera utefter verksamhetens bästa. Du är van att leda i förändring och i förbättringsarbetet har du mod att utmana nuvarande arbetssätt.

Viktigt för tjänsten:
  • Erfarenhet av ledarskap
  • Lägst gymnasieutbildning, meriterande med vidareutbildning inom sälj och/eller ledarskap
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med goda kunskaper i tyska
  • God samarbets- och kommunikationsförmåga
  • Goda datorkunskaper samt goda kunskaper inom Officepaketet
Om tjänsten

Tjänsten som Kundservicechef är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras huvudkontor centralt beläget i Malmö. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00 och du leder ett team på tolv medarbetare i trevliga lokaler. Du rapporterar till VD för säljbolagen i Norden.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I vår produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar - allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.

Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är börsnoterat på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och sju säljbolag i Europa. Koncernen rapporterade en omsättning på cirka 1 155 miljoner kronor för räkenskapsåret 2020 och hade vid slutet av samma år 438 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Malmö.