Operativ Inköpare till Elbogen Electric AB

Operativ Inköpare till Elbogen Electric AB

Om tjänsten
Som Operativ Inköpare kommer du ansvara över hela ledet från att lägga inköpsorder till att följa upp leveranser och matcha fakturor. Tillsammans med två andra inköpare hanterar ni det vardagliga avropet och materialplaneringen. Du ansvarar för att affärssystemet är uppdaterat med rätt uppgifter som ledtider och att leveranser är matchat med rätt faktura. Vidare är du med och bidrar till förändringar för att utveckla inköpsfunktionen.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Inköps- och leveransbevakning
  • Säkerställa att varor köps in mot avtalat pris, tillgänglighet och att produkter är i enlighet med avtalad kvalitet och specifikationer
  • Rapportera in information och ser till att rätt uppgifter är uppdaterat i affärssystemet
  • Daglig kontakt med leverantörer
Tjänsten inleds som konsultuppdrag för Adecco Sweden AB, som på sikt förväntas övergå till en tillsvidareanställning hos kund. Arbetet är på heltid med viss tillämpning av flextid mellan 08:00-17:00. Kontoret ligger i Malmö. Start sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom inköp alternativt relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll vi bedömer likvärdig. Du har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbete och en förståelse för orderflödet och inköpsprocessen. Det är meriterande om du har erfarenhet av en producerande verksamhet, men ej ett krav. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Som person har du en god samarbetsförmåga och lätt för att bygga relationer med både interna och externa parter. Du är strukturerad och har en affärsmässighet som säkerställer att materialflödet flyter på och kan möta verksamhetens behov.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av materialplanering eller inköp
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Elbogen Electric AB
Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar. Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov. Elbogen Electric är verksam inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad elutrustning. Vi erbjuder allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentrepenader upp till 24kV. Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö. Elbogen Electric levererar både kunskap och tjänster med rådgivning, utformning, byggnation och drift av kundernas automation och eldistribution. Vi kan erbjuda våra kunder kompletta lösningar innehållande såväl konstruktion, tillverkning, montage och driftsättning inom både automation, kraftförsörjning och plåttillverkning.

Om ansökan
Urval sker löpande, så dröj ej med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpare, Inköp, orderhantering, Supply chain, logistik, Adecco, Malmö, Skåne, operativ inköpare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.