Projektchef till Elbogen Electric AB, Malmö

Projektchef till Elbogen Electric AB, Malmö

Projektchef - Elkraftsentreprenad

Malmö


Elbogen Electric är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar för eldistribution upp till 24kV. Elbogen Electric befinner sig i en expansiv fas med god tillväxt och förstärker nu projekt- och konstruktionsavdelningen med en projektchef.

Elbogen Electric erbjuder utmanande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka företagets utveckling och framtid genom att leda utvecklingen av Elbogens portfölj från produkt- till funktions- och lösningsorienterad. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Som projektchef inom affärsområdet entreprenad har du ett övergripande ansvar för att projektledarnas entreprenadprojekt håller tidsplaner, ekonomi och utlovad kvalité. Som projektchef kommer du att leda projekt- och konstruktionsavdelningen mot gemensamma mål och arbeta med att utveckla tekniska lösningar, verktyg, processer och rutiner. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till VD

"Elbogen Electric är ett bolag i en mycket expansiv fas i en omvärld där vi dagligen möts av behovet av mer el, högre grad av digitalisering och behovet av förnybar energi. Vi tar en aktiv roll i elektrifieringen av samhället genom lösningar för eldistribution i kraftnät, fastigheter samt automation.

Nu behöver vi förstärka vårt team med kollegor som med sin kompetens och erfarenhet kan vara del av vår tillväxt- och utvecklingsresa för att möta våra kunders behov.

Så du som vill vara del av en expansiv resa, i ett expansivt bolag, i en expansiv bransch! Hör av dig!"

- Lars Hall, VD

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
 • Funktionellt ledaransvar för fyra projektledare och sex konstruktörer
 • Övergripande ansvar för teknisk design och utförande
 • Ansvara för att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner
 • Arbeta aktivt med styrning mot projektens mål och kontinuerlig uppföljning av kalkyler och tidplaner
 • Upprätthålla och vårda Elbogen Electrics kundrelationer
 • Stötta projektledare och konstruktörer i projekten
 • Följa marknadens signaler och krav för att ge input till att utveckla Elbogens portfölj från produkt- till funktions- och lösningsorienterad
 • Tillsammans med projektledare och konstruktörer utveckla tekniska lösningar, verktyg, processer och rutiner
Dina kvalifikationer
 • Erfarenhet av projektledning och konstruktion av elkraftsanläggningar, kraft- eller elinstallationsentreprenader
 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Goda datakunskaper är ett krav. Elbogen Electric arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics AX där kalkylering, produktion, projektledning, inköp, ekonomi och fakturering ingår
 • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska
Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av projektledning av elkraftsanläggningar, kraft- eller elinstallationsentreprenader. Har du varit ledare inom industrin / leverantörsledet och drivit projekt inom kraft-, styr och regler-produkter alt. ventilationsprodukter är även det en intressant bakgrund.

Du gillar att ha ett övergripande ansvar för att leda, fördela och samordna projekt sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du är en driven och ansvarsfull ledare som har fokus på resultat, driva utveckling och förbättringar som genererar goda tekniska lösningar och projekt. Du har en god förmåga att leda och samarbeta med människor med olika bakgrunder och kompetenser och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt med kunder och leverantörer. Ditt arbetssätt är strukturerat, noggrant och värdeskapande.

Är du drivande, resultatinriktad, affärsmässig, kommunikativ, strukturerad och kvalitetsmedveten är du rätt person för Elbogen Electric.

Låter det intressant?

Vi tillämpar ett löpande urval så skicka in ansökan via ansökningsknappen redan idag. I den här rekryteringen samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om Elbogen Electric

Elbogen Electric är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar för eldistribution och automatisering. Vi har kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation. Vi erbjuder produkter, tjänster och service allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av systerbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och har ca hundra anställda. Läs mer på www.elbogenelectric.se

Sökord: projektör, installationssamordnare, kalkylator, kalkylerare, arbetsledare, serviceledare, servicechef, avdelningschef, arbetschef, elteknik, högspänning, mellanspänning, lågspänning, energi,bygg, ställverk, transformator, reläskydd, stationsbyggnad, jordtag kontrollskåp
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 11 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.