Truckförare / Maskinist

Truckförare / Maskinist

Vi fortsätter att växa och söker nu nya medarbetare i Malmö för att tillsätta den personalen våra kunder efterfrågar inom området. Nu har vi fått förtroende från ett av Sveriges största byggföretag för att vara en viktig del av det mest omfattande byggprojektet i Malmö.

Vi erbjuder en trygg arbetsplats och ett varierande arbete på olika platser och med trevliga människor. Vi utför ca 60-65 uppdrag per dag från olika uppdragsgivare.

Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng som idag består av ca 25 anställda. Vi lägger alla stor vikt vid att vi ska trivas med våra uppgifter och arbetsplats, du får utvecklas och ta del av en varm arbetsmiljö. Möjlighet till yrkesbevis finns till dig som har truckkort och ser en framtid inom organisationen.

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du
  • Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Ekstrands Truckuthyrning.
  • Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • Är självständig i din roll
  • Erfarenhet av truckkörning, detta är ett krav.
  • Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
Ansökan
Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://truckuthyrning.nu/
Sista ansökningsdag 18 mars (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Allt från den minsta lilla eldrivna kran till de största teleskoptruckarna i Skåne. Ekstrands truckuthyrning har varit verksamt sedan 1981.
Vår centrala placering mitt i Malmö ger oss en strategisk fördel för snabb service. Ofta med mycket kort varsel rings uppdragen in till oss och våra förare beger sig ut med lämplig maskin för en s.k. taxikörning.

Vår maskinpark består för närvarande av cirka 50 maskiner. Allt från den minsta lilla eldrivna kran till en av världens idag största tillverkade teleskoptruck. Spridningen bland våra maskiner gör vår maskinpark mycket flexibel.