Mekaniker/Servicetekniker

Mekaniker/Servicetekniker

Vi fortsätter att växa och söker nu en ny medarbetare till vår verkstad. Är du en servicetekniker med erfarenhet av entreprenadmaskiner, truck eller lastbil? Du kommer att göra planerade underhåll och reperationsarbeten men även utföra akuta åtgärder. Vår maskinpark består av ett 50-tal fordon av olika slag, till största del teleskoplastare men även truckar och minikranar.


Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng som idag består av ca 25 anställda. Vi lägger alla stor vikt vid att vi ska trivas med våra uppgifter och arbetsplats, du får utvecklas och ta del av en varm arbetsmiljö.


Din profil
  • Har viljan att utvecklas och vara en självständig drivkraft i vår verkstad.
  • Är ansvarsfull och med en god känsla för detaljer.
  • Erfarenhet av maskiner med modern teknik.
  • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift då arbetet även kräver support från maskintillverkare.

Ansökan

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan nu.


Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.


Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.truckuthyrning.nu
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om arbetsgivaren
Allt från den minsta lilla eldrivna kran till de största teleskoptruckarna i Skåne. Ekstrands truckuthyrning har varit verksamt sedan 1981.
Vår centrala placering mitt i Malmö ger oss en strategisk fördel för snabb service. Ofta med mycket kort varsel rings uppdragen in till oss och våra förare beger sig ut med lämplig maskin för en s.k. taxikörning.

Vår maskinpark består för närvarande av cirka 50 maskiner. Allt från den minsta lilla eldrivna kran till en av världens idag största tillverkade teleskoptruck. Spridningen bland våra maskiner gör vår maskinpark mycket flexibel.