Matredaktör till Hemmets Journal och Icakuriren

Matredaktör till Hemmets Journal och Icakuriren

Matredaktör till Hemmets Journal och Icakuriren
Som matredaktör kommer du att ta fram matmaterialet till både Hemmets Journal och Icakuriren. Vi söker dig som är matmänniska ut i fingerspetsarna. Du ska både kunna ta fram nya spännande recept på klassisk husmanskost och samtidigt följa med i alla nya mattrender. Din huvudsakliga uppgift blir att redigera och färdigställa frilansmaterial och göra det klart för layout/formgivning. Du har mycket bra känsla för läsekretsens önskemål. Det är en stor fördel om du tidigare har jobbat på veckotidning med matrecept. Du planerar båda tidningarnas innehåll av recept och håller i alla kontakter med frilansare, både fotografer och matkreatörer.

Om dig
Du ska gilla att jobba i högt tempo i en redaktionsmiljö med många kreativa medarbetare.

Vidare är du kunnig inom ditt fackområde, nyfiken och en lagspelare som har ett genuint intresse för att tillsammans skapa den veckotidning som våra läsare efterfrågar.

Stämmer rollen in på dig?
Då kan vi erbjuda dig en spännande roll i en öppen, kreativ och trevlig miljö där vi hjälper varandra för att utvecklas och delar kunskap och idéer för att uppnå gemensamma mål!

Din arbetsplats blir Egmonthuset i Västra hamnen i Malmö. Här produceras en mängd olika tidningar, t ex Hemmets Journal, tidningen Hälsa, Nära, Svenska Öden & äventyr och en rad klassiska serietidningar som Kalle Anka, Fantomen och Bamse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hemmets Journals chefredaktör Håkan Ström 0703-465780 eller biträdande fackchef/SJF-ombud Ingela Wärle, 0765-452485.

Låter det här som en utmaning för dig är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast den 6 januari 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då vi löpande kommer att genomföra intervjuer.

Läs mer och ansök via www.egmont.com /"apply now" knappen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik, Publicering, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.egmontpublishing.se
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VÅRT ÖVERSKOTT GÅR TILL UTSATTA BARN OCH UNGA
Egmont Publishing är ett av Sveriges ledande och mest traditionsrika medieföretag. Inom våra tre huvudområden – Publishing, Marketing Services och E-handel – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vi är passionerade historieberättare och har en brinnande vilja att göra gott. Genom vår ägare, stiftelsen och mediekoncernen Egmont, skänker vi varje år en stor del av vårt överskott för att stötta barn och unga som har det svårt i livet.
Läs mer på
www.egmontpublishing.se