Digital marknadsförare till ESECO System i Malmö

Digital marknadsförare till ESECO System i Malmö

Har du ett stort intresse samt ett par års erfarenhet av digital marknadsföring? Ser du dig som en kreativ person som brinner för att uttrycka dig i text med en förmåga att fånga läsaren? Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och söker dig som vill axla ansvaret som vår digitala marknadsförare!Om rollen
Som digital marknadsförare hos oss på Eseco intar du en viktig roll i ett mindre bolag som idag består av sju medarbetare med spetskompetens, positiv anda och nyfikenhet. Din roll hos oss blir omväxlande där du får möjlighet att självständigt arbeta med allt från digitala kampanjer till storytelling, blogg, sociala media samt direktmarknadsföring. Du kommer i rollen exempelvis att:
 • Ansvara för ett aktivt arbete med, och uppföljning, av företagets marknadsplan
 • Ha budgetansvar för, och planering av, alla aktiviteter
 • Kontinuerligt arbeta med content marketing
 • Utveckla och optimera innehåll samt budskap på hemsidan
 • Skriva bloggar, artiklar och guider
 • Utveckla och skriva nyhetsbrev
 • Skapa digitala kampanjer
 • Hantera sociala medier (kampanjer, tävlingar, annonser)
 • Skapa analoga kampanjer
 • Planera och genomföra events
 • Aktivt arbeta med partners och samarbeten
Vi söker dig som ser långsiktighet i rollen och vill lära känna oss väl. Ditt mål i rollen är att stärka företagets varumärke och skapa förfrågningar från potentiella kunder. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med vår VD. Du har daglig kontakt med övriga inom företaget och externa kontaktytor vid exempelvis mässor och event. Du är placerad på vårt kontor i Malmö.

Vi söker dig som...
Vi tror att du som söker har:
 • En utbildning inom digital marknadsföring eller motsvarande
 • Ett par års relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet och kunskap av digitala medier, SEO, Google Adwords och sociala medier samt ett stort intresse för marknadsföring
 • Kunskap i Adobeprogrammen så som Indesign och Photoshop m.fl.
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift - du har en väl utvecklad språkkänsla och är skicklig på att uttrycka dig i ord och bild
 • Kunskap om e-handel och B körkort är ett plus
Då du arbetar självständigt krävs det att du som person är driven, van att ta egna initiativ, resultatinriktad samt organiserad. Vi tror att du är en positiv person och trivs i sociala sammanhang så som vid mässor och events. Du är vidare nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker samt har en hög leveransförmåga och servicekänsla. Det vedertagna uttrycket ”att ha många bollar i luften” stämmer väl i på dig och ditt föredragna sätt att arbeta och du kommer gärna med egna idéer.

Vi erbjuder
På Eseco är arbetsglädjen i fokus. Vi har en platt organisation, med korta beslutsvägar, högt i tak och frihet under ansvar - här kan du se dina idéer bli till verklighet. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer. För rätt person finns goda möjligheter att växa tillsammans med företaget.

Vi kommer lägga vikt vid din erfarenhet men för oss är det din inställning, nyfikenhet och vilja att lyckas som kommer att vara avgörande i vårt val och för att du ska bli lyckosam i rollen som vår digitala marknadsförare.

Ansökan
Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev som anknyter till annonsen. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-10-24. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson; amanda.johansson@roirekrytering.se, 0732-33 11 90.

För frågor rörande företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Arvidsson; maria.arvidsson@eseco.se.

Om oss
Eseco är ett privatägt IT-produktbolag med kontor i Malmö. Vi startade Eseco 2001 efter att ha jobbat som mångårig systemleverantör inom postorder- och distanshandelsbranschen. Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och omnihandel. Vårt fokus ligger på att skapa smarta system som sparar tid och pengar för användaren, genom att eliminera dubbelt arbete och ineffektiv hantering. Varför jobba i flera olika partners backend för att få verksamheten att gå runt? För att bli effektiv måste varje sekund räknas och man får inte spilla tid på fel sak.

Med våra webbaserade affärssystem och vår långa erfarenhet, får du snabbt verksamhetskontroll och lönsamhet på din e-handel och omnihandel. Det är så vi sparar tid & pengar åt bolag i tillväxtfas.

Besök gärna vår
hemsida för mer information.

Välkommen till oss på Eseco!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)