Fältsäljare Skåne

Fältsäljare Skåne

Vill du bli vår nya säljare i Skåne

Vilka är vi?

Eniva Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Våra kunder är alla som äger, bygger eller förvaltar en fastighet, dvs. vi riktar in oss mot villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggföretag

Din framtida arbetsplats

Eniva Isolerproffs är ett tillväxtbolag som vi medarbetare är stolta över. Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden? Vi är ständigt på jakt efter engagerade och drivna personer och om du känner igen dig i den beskrivningen, tveka inte! Hos oss är du alltid välkommen!

Dina kommande möjligheter

Säljtjänsten innebär ansvar för försäljning av tilläggsisolering mot Bostadsrättsföreningar och Fastighetsbolag. Försäljningen av våra tjänster sker genom besök hos bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag som förvaltar hus som behöver förbättra energikostnaderna. Möjlighet att få sälja produkter som ligger i tiden. Eget geografiskt säljområde med stor möjlighet att lägga upp sitt säljarbete.

Vem trivs här?

Trivs med att jobba självständigt, är utåtriktad och målmedveten samt drivs av att göra affärer och nå resultat. Är van vid att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och har flera års erfarenhet av försäljning, gärna någon erfarenhet från liknande segment. Stor vikt läggs vid personligheten. Är engagerad, noggrann och ansvarsfull. Har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ. Du känner dig trygg och säker i mötet med kunder och människor i förtroendepositioner.
  • Driven,
  • Resultatinriktad
  • Lösningsorienterad
Vad erbjuder vi

Vi erbjuder dessutom mycket fördelaktiga villkor och ett generöst provisionssystem. Tjänstebil ingår också i tjänsten. Säljjobbet är mycket fritt och där finns stor möjlighet att påverka sin egen planering.

För att läsa mer om bolaget och våra tjänster www.isolerproffs.se Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.isolerproffs.se
Sista ansökningsdag 17 feb (28 dagar kvar)