Erfaren konstruktör till anläggning i Malmö

Erfaren konstruktör till anläggning i Malmö

Tjänsten
Tillsammans med kunniga och erfarna kollegor kommer du som anläggningskonstruktör hos oss att ansvara för framtagandet av konstruktionsberäkningar för anläggningskonstruktioner. Tyngdpunkten ligger på broar i stål och betong. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter och kommer kräva mycket eget ansvar. Vi arbetar nära entreprenören och du kommer få möjlighet att vara med från början till slut i projekten.

Anläggningsavdelningen i Malmö är en av tre på ELU, vi finns också i Stockholm och Göteborg. Vi arbetar tillsammans med projekt över hela Sverige men du kommer att vara placerad i Malmö.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och en stark vilja att fortsätta utvecklas i din roll som konstruktör. Du är engagerad, noggrann och tar jobbet på allvar men vet också när det är dags att lämna en uppgift och gå vidare. På ELU är samarbete viktigt och vi är alla delaktiga i varandras utveckling genom att dela med oss av vår kunskap. Då vi är ett mindre kontor ser vi att du vill vara med och bidra med din energi och ditt härliga humör till vår grupp.

Du som söker har en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad och minst 5 års erfarenhet som anläggningskonstruktör. Erfarenhet av FEM och programmering är meriterande.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och stimulerande arbete på ett företag som är marknadsledande inom sitt område. Vår företagskultur präglas av en dynamisk och positiv miljö med korta beslutsvägar där vi värnar om våra medarbetare. Våra värdeord är engagemang, samarbete, tillförlitlighet och kreativitet.

Om du tycker att detta låter intressant vill vi höra från dig!

Du ansöker online. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

ELU är en av landets ledande teknikkonsulter med spetskompetens inom verksamhetsområdena bygg, anläggning och geoteknik. I snart
50 år har vi genom engagemang, tillförlitlighet och kreativitet bidragit till Sveriges samhällsutveckling. Vi bygger framtiden, var med på vår resa! ELU – Ditt val i vår bransch.

Kontaktperson:

Rikard Nagy
Vice avdelningschef anläggning Malmö
rikard.nagy@elu.se

Frida Lindal
HR Partner
frida.lindal@elu.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inom anläggningsområdet sysselsätter ELU idag närmare 100 engagerade och kunniga konstruktörer. Tyngdpunkten ligger på anläggningskonstruktioner i stål och betong, och kompetensen sträcker sig över uppdragets alla skeden – från förslagsritningar till bygghandlingar.

På ELU finns landets främsta konstruktörer inom bygg-, anläggnings- och geoteknikområdet. Vi strävar efter att genom engagemang och kreativitet leverera lösningar i teknikens framkant. Vi har en kontinuerligt stor efterfrågan på ELUs tjänster och söker nu därför en erfaren anläggningskonstruktör med fokus på beräkningar till vårt kontor i centrala Malmö. Är du redo att ta nästa steg i din utveckling då är ELU den bästa platsen att göra det på!