Service elektriker

Service elektriker

Vi behöver fler installatörer inom el, tele och data.

ARBETSUPPGIFTER

Som installatör kommer du att jobba självständigt med installation och service av el- reservkraftsystem, nätverk och fiberinstallationer.

VEM ÄR DU

Du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren. Att vara lösningsorienterad är en stor fördel i arbetet.
  • B-körkort är ett krav.
  • Noggrann och ansvarskännande.
  • Svenska i tal och skrift.
  • IT-vana.
Mer info
Telefon 0406307500
Email Mejla EKT Svenska El- och Kraftteknik AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ekt.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EKT har lång erfarenhet av att utföra elinstallationer med tillhörande service, såväl låg- som högspänning.

EKT grundades 1996 och vi har sedan starten varit ett företag som arbetar med kvalificerade installationer, service och projektering inom el, kraft och nätverk.

Vi satsar på ständig utveckling och vill alltid ligga i framkant vad gäller nyheter. Vi är alltid nyfikna på nya lösningar och idéer för att alltid kunna erbjuda våra kunder den bästa lösningen.

Vår vision är att vara ett kunskapsföretag inom våra teknikområden och vi skall vara kända för vår kunskapsnivå, serviceanda och affärsmoral.

Våra uppdrag har bestått av allt ifrån projektering, montage, installation, idrifttagning, provningar, projektledning till service av avancerade elanläggningar, fastighetsnät och fibernät.