E-commerce Sourcing Specialist

E-commerce Sourcing Specialist

E-Commerce Recruits framgång fortsätter och vi söker nu vår nästa stjärna till teamet i Malmö. Vi söker dig som har ett stort kundfokus och som brinner för att säkerställa att rätt person är på rätt plats. Du har en fallenhet för analys och du trivs med att gräva och leta i databaser och nätverk för att hitta den kompetens som efterfrågas i våra rekryteringsprocesser. Trivs du i en dynamisk vardag och vill vara med på en stark tillväxtresa tillsammans med drivna och engagerade medarbetare som alla brinner för rekrytering och e-handel?
-Då har E-Commerce Recruit den perfekta tjänsten för dig!


Om E-Commerce Recruit
E-Commerce Recruit är ett ungt, modernt och framgångsrikt rekryteringsföretag som på kort tid etablerat sig på ett fantastiskt sätt. Som Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn har vi möjlighet att erbjuda våra kunder såväl unika som framgångsrika arbetssätt och samarbeten. Du får gärna läsa mer om oss på www.ecommercerecruit.se.

Om tjänsten
I rollen som E-commerce Sourcing Specialist kommer du att ansvara för vår kandidatbank och vårt nätverk. Genom att kontinuerligt fylla på vår kandidatbank med de bästa e-handelskompetenserna på marknaden säkerställer du att vi behåller och expanderar Sveriges största kandidatnätverk inom e-handel. Samtidigt ska du bygga din kunskap om var dagens kandidater är i sin karriär och var de vill i framtiden. Du har en viktig roll i våra rekryterings- och headhuntingsprocesser där du ansvarar för att hitta och presentera ett bra urval av kandidater till våra rekryterare och kunder. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innehålla;
 • Genom researcharbete hitta, attrahera och skapa relation med de mest intressanta kandidaterna på marknaden.
 • Search/headhunting, urvalsarbete och bedöma kandidater.
 • Närvara på kundmöten tillsammans med rekryterare.
 • Utifrån kravprofiler författa annonser och kommunikation så att det lockar rätt kandidater.
 • Löpande dialoger med karriärsugna kandidater för att hitta deras nästa steg i karriären.
 • Bygga kontakter med kandidater och utveckla befintliga kandidatrelationer.
 • Närvara på externa forum så som mässor, event, arrangemang med syfte att växa vårt nätverk.
Då E-Commerce Recruit befinner sig i en expansiv fas kommer det på sikt erbjudas goda möjligheter att växa inom organisationen samt att påverka sin egen roll.

Om dig
För att kunna skapa en djup förståelse för våra kunders behov ställer vi som krav att du har kunskap och god förståelse för E-handel och de arbetsroller som är utmärkande inom branschen. För att trivas i rollen är du analytisk, initiativrik och är en stark förespråkare för struktur och ordning. Du ska trivas med många kontaktytor och har en god förmåga att övertyga i samtal. Om du har studerat någon utbildning mot e-handel eller liknande ses detta meriterande.

I övrigt ser vi att du:
 • Brinner för kontakten med människor och har lätt att ta kontakt och föra dialog med personer på olika nivåer i organisationen.
 • Har en stark analytisk ådra, har ett stort egendriv samt motiveras av att skapa resultat.
 • Har kunskap / förståelse av roller inom e-handel / digital marknadsföring.
 • Har utbildning inom e-handel, HR eller rekrytering. Kanske arbetar du idag med HR/rekrytering på ett e-handelsföretag?
 • Är ansvarstagande, målmedveten och har förmågan att se utanför boxen och finna kreativa lösningar.
 • Likt oss har en stark vilja om att utvecklas inom rekryterings och e-handelsbranschen.
E-Commerce Recruit erbjuder dig
Du ansluter till ett unikt rekryteringsföretag som står inför en viktig och spännande tillväxtresa. Du kliver in i en ung och dynamisk organisation med stora ambitioner och med medarbetare som alla drivs av passion för rekrytering och e-handel. Du ges möjligheten att axla en viktig roll för såväl bolaget som våra kunder i en bransch som befinner sig i ständig tillväxt. Vi berättar gärna mer om vår unikitet och dina möjligheter i rollen vid ett eventuellt möte med oss.

Placering & start
Tjänsten är placerad på Baltzarsgatan i centrala Malmö och tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med spänning fram emot din ansökan.
#e-commercerecruit #ecommerce #e-handel #rekrytering #karriär #E-commerceSourcingSpecialist #jobb #tillväxt #framgång
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. På denna sida hittar du lediga jobb inom e-handel och digitalt. Vill du ha hjälp med rekrytering så kan du här läsa mer om E-commerce recruit.