E-Commerce Manager till Euroflorist

E-Commerce Manager till Euroflorist

För direktrekrytering till framgångsrika Euroflorist söker vi nu ytterligare en driven E-Commerce Manager till teamet i Malmö. Vi söker dig som brinner för e-handel och som drivs av att skapa försäljning och resultat online. I nära samarbete med övriga E-Commerce Managers kommer du att arbeta för att optimera sajt och konvertering genom analys och strategisk produkt/- och kampanjplacering. Vill du ansluta till en marknadsledande, internationell organisation med framgångsrika och resultatdrivna medarbetare? - Då har vi den perfekta tjänsten för dig. Läs gärna mer om oss på: www.euroflorist.se

Om tjänsten
Som E-Commerce Manager ingår du i Euroflorist E-handelsteam där ditt övergripande ansvar blir att optimera sajtens innehåll. Viktiga uppgifter i rollen är att hålla sajten uppdaterad, optimera försäljning och konvertering samt att ansvara för att produkter, kampanjer och kunderbjudande presenteras på ett inspirerande, kommersiellt och attraktivt sätt. I rollen arbetar du nära e-handelsteamet och rapporterar till verksamhetens e-handelschef. I övrigt kommer din roll bland annat att innefatta;
  • Omsätta kampanjplaner till action samt vara delaktig i att skapa koncept kring marknadsspecifika aktiviteter
  • Se till så att kunderbjudanden presenteras attraktivt för maximal försäljning
  • Analysera data såsom; daglig försäljning, kundbeteende och site performance
  • Hantera sajtens innehåll, inklusive att utifrån kundens beteende strategiskt placera produkter, kampanjer och erbjudande på site
  • Utföra konkurrens- och trendanalyser samt utifrån dessa förbättra Euroflorist erbjudande och sajt.
Då Euroflorist befinner sig i stark tillväxt kommer det för rätt person ges goda möjligheter att på sikt växa inom organisationen.

Din bakgrund
För att vara lyckosam i rollen som E-Commerce Manager tror vi att du har minimum 1-2 års erfarenhet av e-handel och gärna av ovan beskrivna arbetsuppgifter eller motsvarande. Har du tidigare arbetat med att analysera data, konvertering, onlineförsäljning och/-eller arbetat med online merchandising så ses detta som starkt meriterande. Erfarenhet från CMS/- och eller något Business intelligence verktyg ses som meriterande. För tjänsten krävs att du är affärsmässig, har ett analytiskt sinne samtidigt som du är skicklig på att hantera både kvantitativ och kvalitativ data. Du kommunicerar obehindrat på svenska och övriga nordiska språkkompetenser ses som meriterande för tjänsten.

Som person
Din personlighet och kompetens präglas av ett högt driv, vinnarmentalitet, engagemang och effektivitet. Du har ett starkt resultatfokus och arbetar alltid för att överträffa dina mål samtidigt som du kombinerar ditt höga driv med en stor ödmjukhet. Du kommer in i en dynamisk och snabbfotad organisation varför det är viktigt att du trivs i ett högt tempo och vill utveckla såväl dig själv som företaget. Är du dessutom, likt oss, passionerad inom e-handel och försäljning, då har du alla förutsättningar för att lyckas i tjänsten.

Vad erbjuder Euroflorist
Du ges möjligheten att axla en för Euroflorist viktig och utmanade roll på onlinemarknaden med stora utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds en häftig resa där du får möjligheten att vara högst delaktig i att skapa en inspirerande och kommersiell e-handel för verksamheten. Du ansluter till ett marknadsledande, modernt och internationellt bolag med skickliga, engagerade och drivna medarbetare som all vill göra skillnad. Medarbetarna är Euroflorist viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med en tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Malmö och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#Euroflorist #e-commercemanager #visualmerchandiser #e-handel #analytic #e-commerce #e-handel #ecommercerecruit
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. På denna sida hittar du lediga jobb inom e-handel och digitalt. Vill du ha hjälp med rekrytering så kan du här läsa mer om E-commerce recruit.