Tysktalande säljare till Polhus

Tysktalande säljare till Polhus

På uppdrag av vår kund Polhus, söker vi nu en Säljare som vill vara med på deras fortsatta tillväxtresa. Framgången fortsätter för Polhus och med stora expansionsplaner och siktet inställt på att bli ledande i Europa inom sitt verksamhetsområde behöver man nu förstärka med ytterligare en Säljare för den tyska marknaden.

Tilltalas av att få representera ett framgångsrikt och expanderande e-handelsbolag där du får arbeta med en attraktiv produktportfölj? Då har vi en unik karriärmöjlighet du inte får missa

Om Polhus
Polhus är idag ett av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus säljer egendesignade Attefallshus, friggebodar, bastu med mera till de nordiska länderna samt till Tyskland. Företagets affärsidé bygger på att leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till förmånliga priser. Under 2020 omsatte Polhus cirka 140 MSEK där planen är att omsätta 200 MSEK under år 2021. Företagets huvudkontor finns beläget i lokala Malmö med lager i Estland där även företagets produktion sker. Läs gärna mer om oss på; polhus.se samt polhus.de

Om tjänsten
I rollen som Säljare kommer din vardag till stor del bestå av kundkontakter vilka du kommunicerar med via telefon, mail. Du hjälper och vägleder kunden (B2C) genom hela köpresan i deras kontakt med Polhus kunder på den tyska marknaden. Kundkontakten och försäljningen sker genom inkommande mail eller samtal och grundar sig alltid i ett intresse från kunderna. Förutom ett stort försäljningsfokus ingår även en del kundservice i rollen. Till din hjälp kommer du att ha en attraktiv produktportfölj som håller en hög kvalité och som har en stor efterfrågan på marknaden.

Som medarbetare hos Polhus kommer du att bli utbildad och väl insatt i deras produktutbud för att på bästa sätt lyckas med försäljningen och leverera professionell service mot företagets kunder. Arbetstiderna är 08:30 - 17:00 och din placering är centralt i Malmö.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Säljare tror vi att du tidigare har arbetat med försäljning, och med fördel inbound försäljning. Ett krav för tjänsten är att du behärskar tyska språket obehindrat, i tal och skrift samt att du har goda språkkunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är positivt.

Du trivs med ett högt tempo och en dynamisk arbetskultur där beslutsvägarna är korta och initiativ välkomnas. Självklart brinner du för försäljning och trivs med att arbeta resultatorienterat mot uppsatta mål. Du är van vid att arbeta självgående men välkomnar även samarbete med dina kollegor. Som person har du förmågan att arbeta effektivt i både högt och lågt och trivs med en fartfylld vardag där du får ta mycket eget ansvar.
  Polhus erbjuder
  I rollen som Säljare ges du möjligheten att axla en spännande och viktig roll i ett starkt expansivt bolag som har en lång erfarenhet och kunnighet inom sitt område. Du ansluter till ett stabilt och framgångsrikt bolag som gjort stort avtryck på den internationella marknaden. Du omges av drivna och kompetenta kollegor som med värdefull kompetens och erfarenhet kommer vara ett stort stöd för dig i verksamheten och i din fortsatta utveckling. Medarbetarna är Polhus viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig laganda.

  Placering & start
  Tjänsten är placerad centralt i Malmö och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en rekrytering och är på heltid.

  Kontakt & ansökan
  Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon: 072-6006421 eller via mail: info(at)ecommercerecruit.se

  Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

  #Sales #Innesäljare #inbound #Försäljning #Polhus #Säljare #Ecommercerecruit #German #Germanspeaking #Germany #Tyskland #Verkauf #Verkäufer
  Mer info
  Område Malmö stad
  Yrkesroll Försäljning, Account Manager
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

  Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.