Rekryterare till E-commerce Recruit

Rekryterare till E-commerce Recruit

E-commerce Recruit har på kort tid etablerat sig som en självklar och marknadsledande rekryteringspartner inom nischen e-handel. Vi befinner oss i stark tillväxt och stärker nu upp teamet i Malmö.

E-commerce Recruit är en modern och framgångsrik rekryteringspartner som kontinuerligt arbetar med unika metoder som gör oss till en spelare som inte "är som alla andra". I kombination med en stor passion och ambitionen om att alltid vara bäst på marknaden erbjuder vi ett bolag och team att trivas och utvecklas i.

Vi söker dig med fördjupad kunskap inom rekrytering och/-eller e-handel / digital marknadsföring. Har du dessutom ett högt driv, stor passion och starkt resultatsfokus är du aktuell för tjänsten.

Om tjänsten

I rollen som Rekryterare kliver du in i en mångfacetterad roll som strategisk rekryteringspartner och stöttar dina kunder i allt från att hitta rätt e-handelstalanger till specifika kundprojekt kopplat till tillväxt och kompetens. Många av dina kunder är snabbväxande företag och du tar därför ett stort eget ansvar för att förstå deras verksamhet och organisation, utvecklar kundrelationen och förser dem med rekryteringslösningar. I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta;
  • Driva kundmöten kopplat till rekryteringsprocessen så som kravspecifikationsmöte och uppföljningsmöten
  • Hålla i intervjuer, referenstagningar samt författa annonser och kandidatpresentationer
  • Headhunting, search- och nätverksbearbetning
För tjänsten kan vi erbjuda stora utvecklingsmöjligheter i en framåtlutad organisation med kollegor som andas passion, engagemang och kvalité.

Placering & start

Tjänsten är placerad på Lilla Torg i Malmö och tillträde är enligt överenskommelse, gärna omgående.

Kontakt & Ansökan

Har du frågan om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanny Malmberg på telefonnummer 072 600 64 22 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se.

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att ansöka snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med spänning fram emot din ansökan!

#GROWWITHPASSION #ecommercerecruit #ecommerce #ehandel #rekrytering #karriär #jobb #tillväxt #framgång
Mer info
Kontaktperson Sanny Malmberg
Telefon 0726006422
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.