Recruitment Partner till E-commerce Recruit

Recruitment Partner till E-commerce Recruit

E-commerce Recruits framgång fortsätter och vi söker nu förstärkning till vårt Team i Malmö. Du ansluter till ett unikt och nischat rekryteringsföretag i stark tillväxt där du förväntas arbeta med rekryteringsprocessens samtliga delar. Trivs du i en dynamisk vardag och vill vara med på en tillväxtresa tillsammans med drivna och engagerade medarbetare?
Då har vi på E-
commerce Recruit den perfekta tjänsten för dig!


Om E-commerce Recruit
E-commerce Recruit är ett ungt, modernt och framgångsrikt rekryteringsföretag inom e-handel och digitalt som på kort tid etablerat sig på ett fantastiskt sätt.Vi lever efter mottot att digital kunskap ger möjligheter och att passion skapar tillväxt. Som Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn har vi möjlighet att erbjuda våra kunder såväl unika som framgångsrika arbetssätt och strategiska samarbeten. Vårt huvudkontor finns i centrala Malmö och vi har ett nyöppnat kontor i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.ecommercerecruit.se.

Om tjänsten

I rollen som Recruitment Partner antar du en mångfacetterad roll som strategisk rekryteringspartner och stöttar dina kunder i allt från att hitta rätt e-handelstalanger till specifika kundprojekt kopplat till tillväxt och kompetens. Många av dina kunder är snabbt växande företag och du tar därför ett stort eget ansvar för att förstå deras verksamhet och organisation, utvecklar kundrelationen och förser dem med rekryteringslösningar anpassade för de olika faserna på kundens tillväxtresa. I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta;
  • Driva kundmöten kopplat till rekryteringsprocessen så som kravspecifikationsmöte och uppföljningsmöten
  • Hålla i intervjuer, referenstagningar samt författa annonser och kandidatpresentationer
  • Headhunting, Search- och nätverksbearbetning
  • Bygga relationer och nätverk med intressanta kandidater på e-handelsmarknaden
  • Representera E-commerce Recruit på olika event, nätverk, mässor, etc
  • Vara högst delaktig i vidareutvecklingen av att bygga Sveriges största och bästa nätverk av e-handelskompetenser
Då E-commerce Recruit befinner sig i stark tillväxt kommer det för rätt person erbjudas goda möjligheter att växa inom organisationen samt att påverka din egen roll och utveckling i bolaget.

Din bakgrund
För att trivas hos oss är det viktigt att du kan identifiera dig med passion, driv och viljan av att alltid överträffa våra samarbetspartners förväntningar. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har erfarenhet av rekrytering, antingen som rekryterare eller från en roll där du löpande arbetat med rekryteringar. Kommer din erfarenhet från ett e-handelsbolag eller från att ha rekryterat digitala tjänster ses detta som meriterande. Kan du dessutom bocka av nedan tror vi du har goda möjligheter att vara framgångsrik i rollen;
  • Du är trygg och förtroendeingivande i kundmöten och har en god förmåga att skapa merförsäljning
  • Ett högt resultatdriv mixat med en stor ödmjukhet
  • God förmåga att se helheten i samarbeten med våra kunder för att identifiera behov och hitta lösningar
E-commerce Recruit erbjuder dig

Du ansluter till ett unikt rekryteringsföretag som står inför en viktig och spännande tillväxtresa. Du kliver in i en ung och dynamisk organisation där passion, delaktighet och kvalité i vårt arbete är viktiga hörnstenar. Du kommer till ett bolag med höga ambitioner och med medarbetare som alla drivs av passion för rekrytering och e-handel. Du ges möjligheten att axla en viktig roll för såväl bolaget som våra kunder i en bransch som befinner sig i ständig tillväxt.

Placering & start

Tjänsten är placerad i centrala Malmö och tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt & Ansökan
Har du frågan om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072 600 64 22 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se.
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med spänning fram emot din ansökan!

#GROWWITHPASSION #ecommercerecruit #ecommerce #ehandel #rekrytering #karriär #jobb #tillväxt #framgång
Mer info
Kontaktperson Sanny Malmberg
Telefon 0726006422
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.