Recruitment Partner till E-commerce Recruit i Malmö

Recruitment Partner till E-commerce Recruit i Malmö

Vi på E-commerce Recruit har på kort tid etablerat oss som en marknadsledande rekryteringspartner inom vår nisch och blivit en självklar aktör på e-handelsmarknaden. Vi befinner oss fortsatt i stark tillväxt och söker ytterligare rekryterare till vårt team i Malmö. Vill du vara med oss på vår fortsatta tillväxtresa och få möjligheten att rekrytera kandidater i världsklass till några av Sveriges hetaste varumärken? - Då vill vi komma i kontakt med dig!

Om rollen


I rollen som rekryterare förväntas du arbeta i en mångfacetterad roll som rekryteringspartner till våra kunder som agerar inom det breda området digital handel. I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter innefatta;
  • Driva kundmöten kopplat till rekryteringsprocessen så som kravspecifikationsmöte och uppföljningsmöten
  • Hålla i intervjuer, referenstagningar samt författa annonser och kandidatpresentationer
  • Headhunting, Search- och nätverksbearbetning
  • Bygga relationer och nätverk med intressanta kandidater på marknaden inom digital handel och marknadsföring
  • Representera E-commerce Recruit på olika event, nätverk, mässor, etc
Din bakgrund
För att trivas hos oss är det viktigt att du kan identifiera dig med passion, driv och viljan av att alltid överträffa våra samarbetspartners förväntningar. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har erfarenhet av rekrytering, antingen som rekryterare eller från en roll där du löpande arbetat med rekryteringar. Kommer din erfarenhet från ett e-handelsbolag eller från att ha rekryterat digitala tjänster ses detta som meriterande.

E-commerce Recruit erbjuder dig
Du ansluter till ett unikt och marknadsledande rekryteringsföretag som står inför en viktig och spännande tillväxtresa. Du kliver in i en ung och dynamisk organisation där passion, delaktighet och kvalité i vårt arbete är viktiga hörnstenar. Du kommer till ett bolag med höga ambitioner och med medarbetare som alla drivs av passion för rekrytering och e-handel. Du ges möjligheten att axla en viktig roll för såväl bolaget som våra kunder i en bransch som befinner sig i ständig tillväxt. Läs gärna mer om oss på; www.ecommercerecruit.se.

Placering & start
Tjänsten är placerad i centrala Malmö och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Zophia Karlsson på zophia@ecommercerecruit.se eller 070 - 936 70 40

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.