Polhus söker Technical Product Advisor

Polhus söker Technical Product Advisor

På uppdrag av vår
kund Polhus söker vi nu en Technical Product Advisor till en nyinrättad tjänst i bolaget. Polhus expanderar kraftigt och för att kunna möta sin ökade efterfrågan behöver man nu förstärka verksamheten med byggtekniskt kompetens. D
etta är en unik möjlighet för dig som vill kombinera din byggtekniska kunnighet med en serviceinriktad roll där du konsulterar och ger kunderna råd i tekniska produktfrågor.


Om Polhus
Polhus är idag ett av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus säljer egendesignade Attefallshus, friggebodar, bastu med mera till de nordiska länderna samt till Tyskland. Företagets affärsidé bygger på att leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till förmånliga priser. Under 2019 omsatte Polhus cirka 80 MSEK där planen är att omsätta 140 MSEK under år 2020. Företagets huvudkontor finns beläget centralt i Malmö med lager i Estland där även företagets produktion sker. Läs gärna mer om oss på; polhus.se

Om
tjänsten

I rollen som Technical Product Advisor erbjuds du en spännande roll med många kontaktytor i verksamheten, såväl internt som externt. I rollen förväntas du vägleda Polhus kunder på den skandinaviska marknaden i byggtekniska frågor. Kundkommunikationen sker i huvudsak direkt mot kunderna genom inkommande ärenden via telefon, mail samt via egna kommunikationsverktyg. Du har även regelbunden kontakt- och samarbete med Polhus montörer samt med våra leverantörer för tekniska diskussioner i syfte att stödja våra kunder.

Försäljningsprocesserna omfattar alltifrån mindre köp till stora investeringar med långa säljprocesser. För att vara framgångsrik i rollen och kunna skapa förtroende hos kunderna är en god produktkännedom och service avgörande. Produkterna som står i fokus är primärt friggebodar, attefallshus, fritidshus och bastuhus. Vidare kommer din vardag även inkludera;
  • Att stödja dina kollegor på sälj- och kundtjänst för samtliga länder i de byggrelaterade frågorna.
  • Hantering av reklamationer där du stödjer dina kollegor på kundtjänst för de olika länderna i dialogen med deras kunder samt äger och driver de mer komplicerade frågorna själv.
  • Utveckling- och förbättringar av manualer eller produktbeskrivningar där du förväntas ta egna initiativ.
  • Dialog direkt mot Polhus tillverkare och fabriker i Estland.
Din bakgrund
Vi tror att den ultimata personen för tjänsten har en byggteknisk utbildning på högskolenivå- och/eller yrkeshögskola samt att du är väl förtrogen med husprocessens olika skeden, från bygglovsärenden till slutbesiktning. Har du även egen praktisk erfarenhet av trähusbyggande med förmågan att pedagogiskt beskriva och förklara olika moment har du väldigt goda förutsättningar att lyckas. Vidare ser vi positivt på om du har erfarenheter och kunskaper inom följande;
  • God kännedom om bygglagstiftning avseende bygglovsprocessen i Sverige och med fördel även har insikt i processerna även i våra grannländer.
  • Du känner tillbyggfysikens grunder (fukt, brand, ljud och värme).
  • Meriterande om du arbetat i en serviceinriktad roll där du via telefon och mail varit rådgivande i byggtekniska ärenden.
  • Du kan formuleradig väl muntligt och skriftligt i svenska och engelska.
  • Polhus bedriver e-handel varför dina främsta arbetsverktyg är datorn och telefonen vilka du behärskar obehindrat.
Om dig
För att trivas i rollen och hos Polhus är du en person som välkomnar en vardag fyllt av engagemang och ett högt tempo. Du lyhörd och har ett genuint intresse för att möta kundernas förväntningar och förstår vikten av en god service. Du trivs i andra människors sällskap och har lätt för att komma in en etablerad grupp och samarbeta med andra. Självklart motiveras du av att ansluta till ett framgångsrikt bolag som är inne i en spännande tillväxtresa med möjligheterna det innebär.

Vi erbjuder
dig

I rollen
som Technical Product Advisor ges du möjligheten att axla en spännande och viktig roll i ett starkt expansivt bolag som har en lång erfarenhet och kunnighet inom sitt verksamhetsområde. Du ansluter till ett stabilt och framgångsrikt bolag som redan gjort starkt avtryck på den internationella marknaden. Du omges av drivna och kompetenta kollegor som med värdefull kompetens och erfarenhet kommer vara ett stort stöd för dig i verksamheten och i din fortsatta utveckling. Medarbetarna är Polhus viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig laganda.

Placering
& start

Tjänsten
är placerad centralt i Malmö och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du
frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig
Daniel Hilvardén på telefonnummer 040-6434840 alternativt via mail: info(at)ecommercerecruit.se

Ansökan

Då vi
tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.