Performance Marketing Specialist till Estetikcentrum

Performance Marketing Specialist till Estetikcentrum

Framgångsrika Estetikcentrum i Malmö expanderar och utökar nu teamet med en skicklig medarbetare inom Performance Marketing. En fantastisk möjlighet för dig som vill få chansen att utveckla Estetikcentrums digitala närvaro och arbeta med marknadsföring när den är som bäst. Brinner du för att gräva i siffror för att förstå kundbeteende och optimera digitala kanaler för att maximera investeringen? Ansök idag!

Om Estetikcentrum
Estetikcentrum är skönhetskliniken med patienten i centrum. Vi är specialister inom estetiska behandlingar och plastikkirurgi och står för kvalité och trygghet. Vi befinner oss just nu i en spännande tillväxtresa och satsar helhjärtat på vår digitala närvaro. Estetikcentrum har på bara några år vuxit till att bli Skånes största skönhetsklinik och är en populär arbetsplan med nya moderna lokaler mitt i centrala Malmö, nära till kollektivtrafik och tågstation.

Om tjänsten
I rollen som Performance Marketing Specialist kliver du in i en utvecklande och bred roll med fokus på att driva relevant och kostnadseffektiv trafik till Estetikcentrum. Rollen består främst av daglig drift och optimering av de betalda kanalerna där lönsam tillväxt är ledorden. Din främsta uppgift blir att säkerställa expansion med bibehållen hög ROAS. För rollen krävs det att du har god vana att optimera och allokera budget. Du kommer ingå i marknads & säljteamet bestående av 5-6 personer. Ditt övergripande ansvar:
 • Google Ads & Paid social (Fokus; Facebook Ads & Instagram Ads)
 • A/B-testning, dataanalys och rapportering av KPIer samt konverteringsoptimering inom marketing funnel
 • Optimera, bygga och utveckla Estetikcentrums Performance Markting
 • Identifiera, förstå och bearbeta synergier mellan digitala kanaler
 • Ansvara för fördelning och uppföljning av budget
Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Performance Marketing specialist ser vi att du har erfarenhet av strategiskt och operativt arbete inom paid Social och Google Ads. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från antigen e-handelsmiljö -eller byrå. Du är självgående, initiativtagande, drivs av försäljning och resultat samt är genuint intresserad av digital marknadsföring. Att du har ett starkt analytiskt sinne, är skicklig på siffror och vågar utmana ser vi som en självklarhet. Utöver detta har du goda kunskaper inom:
 • God kunskap inom Google Ads med fokus på search
 • God kunskap inom Paid Social, Tiktok är starkt meriterande
 • God erfarenhet inom Google Analytics och Facebook Business Manager
 • Erfarenhet av budgetering och kanaloptimering
 • Svenska och engelska på professionell nivå i tal och skrift
 • Danska i tal och skrift är starkt meriterande
 • Meriterande om du har erfarenhet av att skapa content i InDesign eller Canva, samt copywriting
Estetikcentrum erbjuder
Du ansluter till en dynamisk arbetsplats med möjlighet att växa och utvecklas, i en spännande bransch som engagerar många. Estetikcentrum är ett bolag med stark vi-känsla, inkluderande klimat och ditt blivande team består av duktiga, engagerande och drivna medarbetare. Estetikcentrum erbjuder förmånliga villkor för samtliga inom organisationen.

Placering & start
Tjänsten är placerad i centrala Malmö och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Persson på Alexandra@ecommercerecruit.se eller 0768-757799

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

E-commerce Recruit är ett search och rekryteringsföretag som specialiserat sig på kompetenser inom e-handel och digitalt! Vi finns i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med rekrytering, search eller konsulter som har digital kompetens.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Persson
Telefon 0768757799
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är ett ledande rekryteringsbolag inom E-handel och Digital Marknadsföring. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom segmentet gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.