Interim Head Of E-Commerce

Interim Head Of E-Commerce

Vi söker för kunds räkning en Interim Head Of E-Commerce för ett 12 månader långt konsultuppdrag på välkänt bolag i Malmö. Vi söker dig som brinner för e-handel, är en vass analytiker, trygg ledare och drivs av att skapa försäljning och resultat online.

Om tjänsten
Som Head of E-commerce leder du ett e-handelsteam bestående av 5 personer som driver försäljning på den nordiska marknaden. Med ett starkt kommersiellt fokus förväntas du inta ett strategiskt helikopterperspektiv med ansvara att uppnå resultat/-och budgetmål. I rollen kravställer du strategiskt och operativt mot bolagets performance-byrå och utmanar med god förståelse för att uppnå bästa resultat. I övrigt kommer din roll bland annat att innefatta;
  • Utveckla e-handelsavdelningen genom effektiva strukturer och arbetsprocesser
  • Dataanalys; daglig försäljning, site performance, performance marketing
  • Strategisk utveckling och optimering av bolagets e-handel, B2C
  • Långsiktigt säkerställa att samtliga kanaler för digital marknadsföring optimeras och driver konverterande trafik
  • Krossfunktionella samarbeten inom bolagets övriga avdelningar
Din bakgrund
Vi tror att du har minimum 3+ års erfarenhet från e-handel och i liknande roller där du genom din erfarenhet byggt upp en nödvändig och bred förståelse för hela e-handelskedjan. Du är trygg i din kunskap och har ett skarpt analytiskt sinne och är vass på att omsätta dina analyser i kommersiella sammanhang. Vidare är du en person med tydligt fokus, högt engagemang och är proaktivt vilket är viktigt för rollens olika kontaktytor. Du trivs i en dynamisk miljö och mår som bäst när du får utveckla dig själv, ditt team och skapa resultat.

Placering & start
Tjänsten är placerad hos vårt kundföretag i Malmö och tillsättning är omgående.

Kontakt & Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Zophia Karlsson på telefon 0709367040 alt zophia@ecommercerecruit.se

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#ecommercerecruit #ecommerce #headofecommerce #ehandel #growwithpassion #interim
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.