Head of Sales till FinTech-bolaget Plexian

Head of Sales till FinTech-bolaget Plexian

Vill du bli en del av ett snabbväxande FinTech-bolag som utvecklar en unik mobil plattform som förändrar hur kundlojalitet skapas och erbjuds globalt? Plexian är en arbetsplats för dig med en "allt-är-möjligt-attityd", du får friheten att forma din egen roll i ett bolag där du får vara med och påverka från start. Läs mer om Plexian här.

Om tjänsten
I rollen som Head of Sales blir ditt övergripande ansvar att driva och utveckla bolagets försäljning såväl operativt som strategiskt. Ditt ansvarsområde omfattar såväl nya som befintliga merchants och partners med operativ kundhantering. Ett viktigt ansvarsområde är att bearbeta och sätta tydliga strukturer för kommunikation via partners för att nå slutkonsument, samt att utveckla affären tillsammans med dessa. Du rapporterar till bolagets CCO och för rätt person finns det fina möjligheter att växa och göra karriär inom bolaget. I övrigt blir dina primära ansvarsområden;
  • Personalansvar för ett team bestående av två Key Account Managers
  • Ansvar för försäljningsbudget, försäljningsstrategi och planering
  • Driva och utveckla struktur, process och koncept för att utveckla försäljning
  • Personlig försäljning gentemot nyckelkunder och merchants
Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Head of Sales ser vi att du har ett gott och framgångsrikt track record inom B2B & B2C-försäljning, gärna med online sales i fokus. Du har en mångårig bakgrund som försäljningsansvarig, KAM eller motsvarande med tillhörande ledaransvar samt gärna erfarenhet från e-handel eller digitala tjänster. Genom din ledarerfarenhet har du skapat dig en trygghet och förståelse för att framgångsrikt leda, motivera och utveckla ditt team.

Rollen som Head of Sales är nyinrättad i bolaget vilket ställer krav på att du har ett högt driv, arbetar självständigt, är initiativtagande och drivs av resultat. Du trivs när du ges möjlighet att forma och utveckla såväl processer som struktur och ramverk tillsammans med ditt säljteam. I en roll som är både operativ och strategisk är det viktigt att du kan skapa en helhetsförståelse för verksamheten och att du har ett strategiskt och kommersiellt mindset. Är du dessutom socialt utåtriktad, kommunikativ och proaktiv så är det helt rätt roll för dig!

Plexian erbjuder
Du ansluter till en snabbfotad, modern och entreprenörsdriven start-up där du ges möjligheten att vara med och påverka ditt eget arbete och verksamhetens fortsatta utveckling. Medarbetarna är Plexians viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen med tydlig team-känsla.

Placering & Start
Företaget är placerat i Malmö och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@ecommercerecruit.se

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#Plexian #lojalitet #headofsales #fintech #karriär #ecommercerecruit #GROWWITHPASSION
Mer info
Kontaktperson Sanny Malmberg
Telefon 0726006422
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.