Digital Designer till Euroflorist

Digital Designer till Euroflorist

Vi söker dig som brinner för digital design och har ett starkt kreativt och försäljningsdrivet mindset. Motiveras du av att jobba med hela kundresan, skapa resultat genom digitalt innehåll och trivs i en bred och variationsrik roll? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Rollen som Digital Designer kommer vara en nyckelroll för att såväl skapa nytt marknadsmaterial som att producera, paketera, redigera och omarbeta befintligt för den skandinaviska marknaden. Rollen innefattar framtagning av olika typer av grafisk design, från konverterande digitala enheter till varumärkesbyggande material i såväl sociala medier och GDN som analoga kanaler och trycksaker. Du kommer axla en kreativ roll där färg, form, bild och film är en del av vardagen och du förväntas vara delaktig i hela processen, från brainstorming/idé till produktion och uppföljning. Rollen rapporterar till Head of Marketing Skandinavien.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har minimum 2-3 års erfarenhet av liknande roller, gärna inom e-handel med fokus på digital design. Du har god kunskap avseende format och kanalkrav gällande samtliga digitala kanaler och ett stort intresse för färg och form. Vidare är du en säker kreatör både avseende att skapa nytt material som att redigera befintligt och leverera på deadlines. Du förstår sambandet mellan kommunikation, marknadsföring och försäljning och vi tror att du har erfarenhet av att jobba i de flesta av följande program:
  • Adobe Creative Suit; Photoshop, Lightroom, Premiere, After Effects, InDesign och Illustrator
  • Meriterande med erfarenhet av CMS-verktyg
  • Starkt meriterande med erfarenhet av foto och video samt ljus- och ljudsättning
Som person är du en lagspelare, kreativ och initiativtagande. Du kommer in i en resultatfokuserad organisation där det är viktigt att du är målorienterad och trivs i ett högt tempo med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter. Har du dessutom en stark passion för e-handel, då har du alla förutsättningar för att lyckas i tjänsten.

Euroflorist erbjuder
Du ges möjligheten att axla en för Euroflorist viktig roll med stora möjligheter att vara med och påverka. Du blir en del av ett marknadsledande och internationellt bolag med skickliga, engagerade och drivna medarbetare som alla vill göra skillnad. Tillsammans värnar vi om en hög trivsel och arbetar för ett inkluderande arbetsklimat med en tydlig team-känsla.

Placering & Start
Tjänsten är placerad i Malmö och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zophia Karlsson via: zophia@ecommercerecruit.se

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

#euroflorist #digitaldesign #ehandel #growwitheuroflorist
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.