Customer Service Agent till Polhus

Customer Service Agent till Polhus

På uppdrag av vår kund Polhus, söker vi nu en Customer Service Agent. Polhus går starkt framåt och har stora expansionsplaner med målsättningen om att bli en ledande aktör i Europa inom sitt verksamhetsområde. Tilltalas du av att få representera ett framgångsrikt och expanderande e-handelsbolag och brinner för kundservice? Då har vi en unik karriärmöjlighet du inte får missa!

Tjänsten är initialt ett vikariat med start snarast möjligt och sträcker sig till September. Det går bra för bolaget och för rätt person finns det goda möjligheter förlängning och-/eller anställning därefter. Tjänsten är inte ett konsultuppdrag utan din anställning är hos Polhus.

Om Polhus


Polhus är idag ett av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus säljer egendesignade Attefallshus, friggebodar, bastu med mera till de nordiska länderna samt till Tyskland. Företagets affärsidé bygger på att leverera kvalitativt högvärdiga husbyggsatser till förmånliga priser. Under 2019 omsatte Polhus cirka 80 MSEK där planen är att omsätta 140 MSEK under år 2020. Företagets huvudkontor finns beläget i lokala Malmö med lager i Estland där även företagets produktion sker. Läs gärna mer om oss på; polhus.de

Om tjänsten


I rollen som Customer Service Agent är det du som hjälper och vägleder kunden i deras kontakt med Polhus. Din vardag består till stor del av kundkontakter vilka du främst kommunicerar med via telefon, mail och chatt. Vidare innebär dina dagliga arbetsuppgifter:
  • Hantera frågor och ärenden från kunder, bistå med diverse leveransinformation samt lösa eventuella kundkrav och problemställningar.
  • Stötta och vägleda kunderna genom företagskontakten med Polhus, där din huvuduppgift blir att leverera en hög service- och kundnöjdhet samt att få kunderna att känna sig bekväma och trygga i sina köp. Merförsäljning förekommer då möjlighet uppstår i kunddialoger.
  • Hantera och administrera beställningar och kundreklamationer.
  • Hantera övriga administrativa uppgifter.
Som medarbetare hos Polhus kommer du att bli utbildad och väl insatt i deras produktutbud för att på bästa sätt kunna leverera professionell support och service mot företagets kunder. Arbetstiderna är 08:30 - 17:00 och din placering är centralt i Malmö.

Din bakgrund


För att lyckas i rollen som CSA tror vi att du tidigare har arbetat med kundservice, och gärna i en liknande roll. Ett krav för tjänsten är att du obehindrat behärskar svenska i tal och skrift. Du brinner för kundservice och sätter stor vikt vid- och ära i ett bra kundbemötande. Har du dessutom tidigare erfarenhet av e-handel samt har arbetat i systemet Zendesk ser vi positivt på detta men det är inget krav.

Om dig


Du trivs med ett högt tempo och en dynamisk arbetskultur där beslutsvägarna är korta och initiativ välkomnas. Självklart brinner du för serviceyrket och förstår vad det innebär att arbeta i ett expanderande företag och vill vara med på utvecklingsresan som väntar. Du är van vid att arbeta självgående men välkomnar även samarbete med dina kollegor. Som person har du förmågan att arbeta effektivt i både högt och lågt och trivs med en fartfylld vardag där du får ta mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig


I rollen som CSA ges du möjligheten att axla en spännande och viktig roll i ett starkt expansivt bolag som har en lång erfarenhet och kunnighet inom området. Du ansluter till ett stabilt och framgångsrikt bolag som gjort stort avtryck på den internationella marknaden. Du omges av drivna och kompetenta kollegor som med värdefull kompetens och erfarenhet kommer vara ett stort stöd för dig i verksamheten och i din fortsatta utveckling. Medarbetarna är Polhus viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig laganda.

Placering & start


Tjänsten är placerad centralt i Malmö och startdatum för tjänsten är enligt överenskommelse. Tjänsten är en rekrytering och är på heltid.

Kontakt


Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på mail: daniel(at)ecommercerecruit.se

Ansökan


Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

#Customerservice #Customer #Polhus #Kundservice #Kundtjänst #Ecommercerecruit #Growwithpassion
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.