Account Manager till Invoice Group

Account Manager till Invoice Group

Trivs du med frihet under ansvar och är redo att göra karriär på ett bolag i en spännande bransch som har framtiden framför sig? Då kan du vara rätt för tjänsten som Account manager hos oss på Invoice Group!

För omgående tillsättning söker vi nu dig som vill ta nästa kliv i din karriär som Account manager hos oss. Du kommer in i en spännande fas i bolaget där du blir en viktig del på vår fortsatta resa där vi transformerar om traditionella check-out lösningar inom e-handeln och inom B2B. Tjänsten är på heltid och är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Billmate.

Om Invoice Group
Invoice finance ingår i Invoice Group som också består av Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport. www.invoice.se

Om tjänsten
Som Account Manager hos Invoice Group kommer du ingå i ett sammansvetsat team om 6 medarbetare där alla gör det lilla extra för att skapa god stämning på kontoret och ute hos kund. Teamet fokuserar på att förse våra kunder med helhetslösningar, i produktportföljen hittar du tex Fakturaköp, Inkasso och betallösning för e-handel. Vi gör det enkelt att få betalt!

I rollen som Account manager kommer ditt fokus vara att självständigt ta kontakt med nya kunder för att bygga upp din egen kundstock. Du ansvarar själv för hela försäljningsprocessen, innebärandes från första kontakt med kund och möten ute på fält till avtalsskrivning med kund. Vi arbetar efter en tydlig säljmodell med konkreta mål och stöd för att lyckas i din roll som säljare. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling samt möjligheter att påverka din lön, som består av en fast respektive rörlig del.

Din bakgrund
För att trivs och passa in i rollen hos oss ser vi att du har minst 1 års erfarenhet av B2B-försäljning. Med fördel från roll- och/eller bransch där du kommit i kontakt med affärssystem, betallösningar eller med insikter från e-handeln. Oavsett din erfarenhet är dock det viktigaste att du är brinner för försäljning, är målmedveten och söker utmaningen som tar din utveckling framåt. Invoice Group är framåtsträvande med stora ambitioner varför det är viktigt att du delar passionen om att tillsammans framgångsrikt vara med och bygga en stark och framgångsrik försäljningsorganisation. Har du även nedan erfarenheter och meriter har du väldigt goda förutsättningar att lyckas i rollen;
  • Tillgång till egen bil samt innehar B-körkort
  • Utrycker sig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet med kund
  • Erfarenhet från fin-tech- och/eller e-handels branschen är meriterande men inget krav.
Vem är du?
Som person är du driven, ansvarstagande och tävlingsinriktad! Du vet vad som krävs för att lyckas och du ger allt för att nå dina och teamets uppsatta mål. Vidare brinner du för service och har lätt för att skapa relationer. För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en lagspelare som sprider energi i gruppen och som ständigt strävar efter att överträffa dig själv.

Vi erbjuder dig
Som Account manager hos Invoice Group ges du möjligheten till en utvecklande och utmanande roll i ett modernt och framåtsträvande fin-tech bolag. Tillsammans med duktiga, engagerade och drivna kollegor kommer du in i en häftig, motiverande och inkluderande företagskultur präglat av ett närvarande och coachande ledarskap.

Medarbetarna är Billmates viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en god trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla. Möjligheterna till socialt utbyte är stort i bolaget och är en viktig del för att skapa trivsel och sammanhållning. För den som vill och är pigg på aktiviteter och arrangemang väntar en arbetsplats där det ständigt händer något kul med kick-offer, tävlingar med mera!

Placering & start
Tjänsten är placerad i Hyllie där man sitter i nya och moderna lokaler med goda kommunikationsmöjligheter. Tillsättning är snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Head of Sales Hampus Hedetoft på hampus.hedetoft@invoice.se eller 040-204903.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.