Ekonomiassistent med erfarenhet av utläggsredovisning till Malmö!

Ekonomiassistent med erfarenhet av utläggsredovisning till Malmö!

Om tjänsten

Vi söker en ekonomiassistent med erfarenhet av utläggsredovisning till internationell organisation i Malmö! Uppdraget förväntas börja omgående och varar fram till årsskiftet. Vi arbetar med löpande urval för intervjuer så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer vara att granska "övriga utlägg" som medarbetare i organisationen registrerar. Du ska kontrollera så att dessa utlägg registreras på ett korrekt sätt enligt skattelagstiftning, kollektivavtal, riktlinjer och policies. Du kommer även hjälpa till och stötta med andra uppgifter inom lön, HR och ekonomi, beroende vad du har för bakgrund. Du kommer arbeta i Concur.

Vem är du?

Du har en bakgrund inom lön, HR och/eller ekonomi. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning av utlägg. Du har god kunskap inom skattelagstiftningen och kollektivavtal. Du har en systemvana sedan tidigare.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har ett systematiskt arbetessätt. Du är flytande i svenska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)