Group Financial Controller till Drivator Equity i Malmö

Group Financial Controller till Drivator Equity i Malmö

Vill du vara med och bygga en ekonomifunktion från start? Passa då på nu när du erbjuds en fin möjlighet att vara med från början. Alltså verkligen från början. Ta armkrok på CFO Carl-Fredrik Streiby och bli hans högra hand.

I ett entreprenörsdrivet investmentbolag erbjuds du nu att bygga upp en helt ny roll tillsammans med Kalle. Ni sätter strukturen, ni bygger upp ekonomiavdelningen, och ni tar företaget vidare till nästa steg. Välkommen till ett team som jobbar mot ständig förbättring vad gäller allt ifrån ett modernt kontor och bra systemstöd till verksamhetsutveckling i stort.

Som Group Financial Controller på Drivator blir du högst delaktig i många spännande projekt och du jobbar nära där besluten tas. Du agerar bollplank till CFO och tillsammans lyfter ni nya idéer, stora som små.

Kalle är en driven och engagerad ledare som är mån om att utveckla sin personal. Viktigt för Kalle är kunskapsdelning och utbildning.

I rollen som Group Financial Controller kommer du ha många kontaktytor runt om i organisationen och dina huvudsakliga ansvarsområden blir följande:
  • Kvalitetssäkring och analyser av inrapporterad data från dotterbolagen (ca 40 st) (kvartalsvis)
  • Löpande uppföljning och analys av bolagens verksamhet
  • Delaktig i konsolideringen
  • Kvalitetssäkra intern koncernrapportering samt att lagar och regler efterföljs
  • Kontaktperson för dotterbolagen och vara dem behjälplig vid vissa redovisningsfrågor
  • Delaktig i Due Diligence- processer
  • Underhålla systemet Cognos Controller
Tjänsten är belägen på huvudkontoret i Malmö och rapporterar till CFO.

Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett intresse för ovan nämnda uppgifter. Här lägger vi stor vikt vid personlighet och vi söker efter en prestigelös, driven och flexibel person. Du kavlar upp ärmarna och tycker om att jobba brett i en entreprenöriell miljö med utveckling i fokus. Vi ser att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet. Kanske jobbar du inom revision alternativt som redovisningskonsult idag och vill ta nästa steg?

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Drivator Equity AB med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drivator Equity AB är ett mindre entreprenörsdrivet investmentbolag. Våra portföljbolag verkar inom fastighetsutveckling samt bygg- och industrisektorn och omsätter kring 1 mdkr årligen.