Redovisningsekonom - spontanansökan

Redovisningsekonom - spontanansökan

Kort om tjänsten

Vi söker löpande efter noggranna och ambitiösa redovisningsekonomer för framtida uppdrag inom vår konsultverksamhet i Malmö- och Lundregionen.

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd som konsult hos Dreamwork och arbeta på ett enskilt eller olika uppdrag hos någon av våra kunder.

Mer om tjänsten

I din roll som redovisningsekonom kommer du att arbeta med:
  • löpande bokföring
  • kund- och leverantörsreskontra
  • avstämningar och periodiseringar
  • skatter och avgifter
  • skattedeklaration
  • momsredovisning
  • bokslutsarbete
Din profil

Det är ett krav att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som redovisningsekonom. Dessutom har du relevant utbildning inom området. Vidare är du noggrann, strukturerad och trivs med att möta nya människor.

Svenska och engelska behärskar du både skriftligt och muntligt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ditt personliga brev på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.