Administratör - spontanansökan

Administratör - spontanansökan

Kort om tjänsten

Vi söker löpande efter drivna och positiva administratörer med minst två års praktisk erfarenhet inom administration, för framtida uppdrag inom vår konsultverksamhet i Malmö och Lund. Du är van vid att organisera och strukturera, har god datorvana samt erfarenhet av något affärssystem.

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd hos Dreamwork och arbeta som konsult ute hos en av våra kunder. Efter avslutat uppdrag finns ofta möjlighet till förlängning, övertag eller övergång till någon av våra andra kunder.

Mer om tjänsten

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har två års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom exempelvis handläggning av olika ärende, fakturering eller annan administration. Dessutom är du självständig i ditt arbete.

Det är meriterande med erfarenhet av Microsoft Office och andra datorprogram, i synnerhet Excel.

Din profil

Du har relevant utbildning och minst två års erfarenhet av diverse administrativa arbetsuppgifter. Som person är du lösningsfokuserad och service-minded. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Det krävs att du är flexibel och självgående.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ditt personliga brev så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.