Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Kort om tjänsten

Vi söker löpande efter sociala, noggranna och ambitiösa redovisningsekonomer till vår konsultverksamhet i Malmö/Lundregionen för framtida uppdrag.

Vi vill därför komma i kontakt med dig som söker en ny tjänst. Kanske går ditt nuvarande vikariat strax ut, nyinflyttad i regionen eller kanske vill du helt enkelt bara ha en ny utmaning? Om så är fallet får du gärna skicka in en spontanansökan via denna länk då vi gärna kommer i kontakt med dig för framtida uppdrag och vill veta mer om vad du värdesätter i din nästa yrkesroll.

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd hos Dreamwork och arbeta på enskilt eller olika uppdrag hos våra kund/er.

Mer om tjänsten

I din roll som redovisningsekonom kommer du att arbeta med:
  • Löpande bokföring
  • kund och leverantörsreskontra
  • avstämningar och periodiseringar
  • skatter och avgifter inklusive skattedeklaration
  • momsredovisning
  • bokslutsarbete
Din profil

Vi tror att du har har två eller fler års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som redovisningsekonom. Du är noggrann, strukturerad och trivs med att möta nya människor.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har relevant utbildning inom området.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepeneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.