Maskinoperatörer sökes till QPharma

Maskinoperatörer sökes till QPharma

Kort om tjänsten

Läkemedelsföretaget QPharma expanderar och söker erfarna maskinoperatörer till sin verksamhet! Är du maskinoperatör eller har annan erfarenhet av produktionsarbete och vill bli en del av ett innovativt och globalt företag med flera spännande utvecklingsprojekt? Då är detta kanske rätt tjänst för dig!

Om verksamheten

QPharma är ett Malmöbaserat läkemedelsföretag med idag 200 anställda. De senaste 50 åren har företaget både tillverkat och utvecklat läkemedel och är idag verksamma på både lokal och global nivå. QPharma arbetar enligt Läkemedelsverkets regelverk för styrning av tillverkning och packning av läkemedel med syfte att säkerställa att varje produkt uppnår högsta kvalitet. År 2019 vann företaget Malmö stads företagspris i kategorin "Life Science" för deras produktion och försäljning i världsklass samt deras framstående arbete med att främja global kvinnohälsa.

Mer om tjänsten

Du kommer att arbeta i en flexibel och spännande produktionsmiljö som präglas av teamkänsla och hög ambitionsnivå. Då du kommer att arbeta med läkemedel ställer vi höga krav på dig som medarbetare när det kommer till säkerhet, noggrannhet och förmåga att utföra dokumentering i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Underhåll av maskin
  • Påfyllning av material
  • Problemlösning
  • Kvalitetskontroller
  • Dokumentation
Du kommer att vara anställd av Dreamwork och uthyrd konsult till QPharma. Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 6 månader, därefter finns det goda chanser till förlängning. Jobbet kan innebära skiftarbete.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör, produktionsmedarbetare eller motsvarande. Du är tekniskt lagd och tycker om att lösa problem. Vidare är du flexibel, självgående och strukturerad. Då arbetet kan vara tungt bör du gilla att ta i och inte ha något problem med att arbeta i ett högt tempo. Om du tidigare har arbetet inom annan GMP-produktion (Good Manufacturing Practice) är detta klart meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.