Maskinoperatör inom läkemedel

Maskinoperatör inom läkemedel

Kort om tjänsten

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller produktionspersonal.

Om verksamheten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer att vara anställd hos Dreamwork och vara uthyrd till vår kund.

Mer om tjänsten

Du kommer arbeta som maskinoperatör, med start omgående. Vår kund producerar läkemedel vilket ställer höga krav på dig som medarbetare när det kommer till säkerhet.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 6 månader, därefter finns det goda chanser till förlängning. Jobbet kan innebära skiftarbete. ( 5- skift )

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Underhåll av maskin
  • Fylla på material
  • Lösa problem som uppkommer
  • Kvalitétskontroll
  • Dokumentation
Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör, produktionsmedarbetare eller motsvarande. Du är tekniskt lagd och tycker om att lösa problem. Vidare är du flexibel, lättlärd och noggrann. Då arbetet kan vara tungt bör du gilla att ta i och inte ha något problem med att arbeta i ett högt tempo. Har du tidigare jobbat inom GMP är det klart meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 28 feb (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.