Kundservicemedarbetare till Lån & Spar

Kundservicemedarbetare till Lån & Spar

Kort om tjänsten

Vi söker nu en kundservicemedarbetare inom bank till Lån & Spar Bank.
Har du ett genuint intresse för kundservice och vill jobba centralt i moderna lokaler i hjärtat av Malmö och dessutom tillsammans med härliga arbetskollegor, då kanske du är den vi söker!
Har du dessutom arbetslivserfarenhet inom bank-, finans- eller försäkringsvärlden är det ett stort plus.

Du kommer arbeta i ett tight team i en av Sveriges bästa kundserviceavdelningar som har siktet inställt på att bli ännu bättre. Med moderna verktyg ger du kunderna hjälp och råd.

Mer om tjänsten

Kundserviceteamet ger enastående service till företagets kunder via telefon och mail.
Exempel på ärenden du kommer att hantera är, frågor om kreditkort, saldo, transaktionslistor, kreditgränser och amorteringar.
I tjänsten ingår ett stort mått av service och merförsäljning, mot befintliga kunder. Banken är måna om att förstå kundens behov och med hjälp av bra produkter och tjänster så ser de till att lösa detta efter bästa förmåga.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande tjänster med mycket kundkontakt, gärna inom bank och finans, där du delvis har använt telefonen som ditt arbetsredskap. Det är meriterande med Swedsec-licens och eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning eller uppvägande erfarenheter.
Som person är du organiserad, professionell och har ett naturligt kundinriktat fokus samtidigt som du är social, trevlig och naturligt säljorienterad. Du räds inte att hantera olika ärenden parallellt och besitter en god förmåga att betryggande kommunicera via telefon som ditt arbetsredskap.
För att bli framgångsrik hos oss är god service en självklarhet för dig. Du har en hög arbetsmoral, har ett flexibelt förhållningssätt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Vidare trivs du med att jobba i team men tar samtidigt eget ansvar för att driva dina egna ärenden och affärer. Du behärskar de svenska och engelska språken mycket väl i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Mattias Svensson
Telefon 040-6601208
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.