Kretskortsmontör sökes

Kretskortsmontör sökes

Kort om tjänsten

För kunds räkning söker vi just nu en erfaren montör till en av deras produktionslinor för kretskortsmontering. Uppdraget är initialt på ca 5-6 veckor men för rätt person finns möjlighet till förlängning. Start omgående.

Mer om tjänsten

Som montör hos vår kund kommer du vara en viktig del i ett team på ca 5 personer.
I dina arbetsuppgifter som kretskortsmontör ingår riggning av komponenter för maskinmontering, testnig, körning av monteringslinor, justering av maskinprogram, lödning, tvättning och avsyning av kretskort samt underhåll av maskinparken.
Arbetetstiderna är måndag till fredag, dagtid.

Din profil

Du som söker bör vara lugn, fokuserad och kvalitetsmedveten samt ha ett intresse för logiskt tänkande. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga samt goda kunskaper inom svenska språket i tal och skrift.

Kvalifikationer:

Tekniskt gymnasium inom elektronik, högskola eller annan likvärdig kompetens.
God kompetens och erfarenhet av arbete som montör/operatör i monteringsprocessen.
God komponentkännedom och datorvana.
Kompetens lödning är en merit.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.