Interim Fastighetschef i Lund/Malmö

Interim Fastighetschef i Lund/Malmö

Kort om tjänsten

Vi söker en driven, flexibel och erfaren Fastighetschef med erfarenhet att jobba med projektledning för ett uppdrag i Lund/Malmö hos vår kund. Tillträde är omgående och uppdraget sträcker sig åtminstone 3 månader framåt med goda chanser till förlängning.

Välkommen med din ansökan idag!

Om verksamheten

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet där du kommer att vara anställd av Dreamwork och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget sträcker sig minst 3 månader med goda chanser till förlängning. Befattningen är projektbetingad och du rapporterar direkt till VD/Koncernchef.

Mer om tjänsten

Vår kund är en verksamhet som bygger och hyr ut lägenheter studentlägenheter där du kommer att ansvara för projektledning i Lund och Malmö. Regionen har ca 700-800 lägenheter och hyrs framförallt ut till universitet/högskolor och studenter.

För kunds räkning behöver vi nu en inhyrd fastighetschef med projekterfarenhet för att hantera dessa enheter. Din utmaningen är bl.a. att med hjälp av oberoende besiktningsman genomföra besiktningar som gör att lägenheter som idag inte får brukas kan tas i drift igen. Vidare kommer du att med hjälp av oberoende besiktningsman ta fram en plan med kostnadsbedömning för renoveringsbehov av fastigheterna.

Besiktningarbetet sker framförallt för fastigheterna i Lund men även en del för fastigheterna i Malmö med framtagning av åtgärdsprogram. För båda enheterna kommer du även att kontraktera en lokal/regional aktör som kan utföra löpande underhåll och reparationer.

Din profil

Vi tror att du har stor erfarenhet från framförallt fastighetsförvaltning men även inom projektledning. Vidare är du en god ledare med hög simultankapacitet. För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du har ett bra nätverk i regionen inom sektorn.

Du är en naturlig ledare och är ordningssam, prestigelös, strukturerad och har en positiv grundinställning. Du är van, och trivs med, att arbeta såväl självständigt som i grupp med ledaransvar. Du talar och skriver svenska obehindrat och sätter dig snabbt in i nya uppgifter.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. För frågor maila mattias.hjalmarsson@dreamwork.se. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 25 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.