Extrajobb för studenter - Lager/Industri

Extrajobb för studenter - Lager/Industri

Kort om tjänsten

Studerar du på högskola eller universitet? Har du erfarenhet från lager, industri eller produktion och kan arbeta 3-4 dagar i veckan? Då är det kanske dig vi söker!

Att arbeta under studietiden ger dig goda förutsättnigar inför framtiden. Utöver att ha pengar kvar i slutet av månaden skapar du kontakter som kan gynna din framtida karriär. För att vara aktuell för tjänsten måste du studera minst 75 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis anställning eller eget företag. Ange vilken din huvudsakliga sysselsättning är samt bifoga studieintyg i din ansökan. Du kommer bli anställd hos oss på Dreamwork och arbeta ute hos vår kund.

Din profil

Du som söker tjänsten är en glad, utåtriktad och prestigelös person med erfarenhet från lager, produktion eller industri. Du har en teknisk grundförståelse, gillar att arbeta praktiskt och har inga problem med att hugga i och hjälpa till där det behövs. Arbetet är förlagt till dagtid måndag-fredag och du bör vara tillgänglig minst 3-4 dagar/vecka, under lov finns goda möjligheter till mer arbete.

Truckkort A+B samt B-körkort är meriterande men inget krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.