Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Kort om tjänsten

Vi söker för konsultuppdrag; framåt, nyfikna och noggranna ekonomiassistenter till vår kund i Malmö. Arbetsplatsen är öppen, prestigelös och präglas av en god arbetsatmosfär.
De centrala arbetsuppgifterna inkluderar löpande leverantörs- och kundreskontra, avstämningar och administration. Uppdraget startar omgående.

Sökord: Ekonom, ekonomiassistent, ekonomi.

Om verksamheten

Tjänsten är en del av Dreamworks uthyrningsverksamhet, där du blir anställd som konsult och uthyrd till vår kund.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter som Ekonomiassistent är framförallt ansvar för kund och /eller leverantörsreskontra inom din avdelning och kan även innefatta:
  • Löpande redovisning
  • Kundreskontra/levreskontra
  • Månads- och bankavstämningar
  • Allmän kontorsadministration/inköp/fakturahantering
I ditt arbete ingår också att hjälpa och stötta dina kollegor i olika ekonomifrågor.

Din profil

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning i ekonomi och minst två års erfarenhet av arbetsuppgifterna sedan tidigare, gärna erfarenhet av stora flöden (ca 200 000 fakturor/ år)

Vi ser gärna att du är en god användare av Excel. Du är en van användare av ekonomisystem och sätter dig lätt in i nya.

För att trivas i rollen är du flexibel, strukturerad och prestigelös. Du hanterar tidspress och är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta. Du talar och skriver på svenska obehindrat och talar flytande engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Alexander Armbäck
Telefon 040-660 12 04
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.