Ekonomiassistent till vår konsultverksamhet

Ekonomiassistent till vår konsultverksamhet

Kort om tjänsten

Vi söker efter löpande efter sociala, noggranna och ambitiösa ekonomiassistenter till vår konsultverksamhet i Malmö.

Vi vill därför komma i kontakt med dig som söker en ny tjänst. Kanske går ditt nuvarande vikariat strax ut, kanske är du nyexaminerad, nyinflyttad i regionen eller kanske vill du helt enkelt bara ha en ny utmaning? Om så är fallet får du gärna skicka in en spontanansökan via denna länk då vi gärna kommer i kontakt med dig för framtida uppdrag och redan nu vill veta mer om vad du värdesätter i din nästa yrkesroll.

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd hos Dreamwork och arbeta som konsult ute hos våra kund. Efter avslutat uppdrag finns ofta möjlighet till förlängning, övertag eller övergång till någon av våra andra kunder.

Mer om tjänsten

Du har adekvat ekonomisk utbildning eller minst ett års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • kund och leverantörsreskontra
  • fakturering
  • in- och utbetalningar
  • visst avstämningsarbete av exempelvis kassa/bank
  • i övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Din profil

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är ordningssam och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som konsult måste du vara självgående, flexibel och tycka om mötet med nya människor och arbetsplatser.

Du behärskar svenska i tal och skrift, och har gärna erfarenhet av ett flertal affärsssystem, som du gärna får specificera i din ansökan.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepeneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.