Dreamwork Engineering söker researcher till Malmö

Dreamwork Engineering söker researcher till Malmö

Kort om tjänsten

Vi söker en researcher till vårt affärsområde Engineering!

Som researcher arbetar du i nära samarbete med våra rekryteringskonsulter i rekryteringsuppdragen av chefer och ingenjörsspecialister.

Vi söker dig som stimuleras av att ta ett eget stort ansvar och har systemvana.
Du har lätt för att etablera relationer och ser fördelarna med att vara i ett framgångsrikt och entreprenöriellt företag.

Mer om tjänsten

Du kommer att bistå våra erfarna rekryterare med search av kandidater, utformning av annonser utifrån kravprofiler samt selektering av ansökningar som inkommer. Du kommer också boka in kandidater på intervju samt till viss del även utföra telefonintervjuer och referenstagning.

Ditt ansvar blir även att proaktivt omvärldsbevaka kandidatmarknaden, kartlägga branscher, identifiera och etablera kontakter samt skapa relationer med potentiella kandidater.

Bli en Dreamworker
Då får du ett ovanligt spännande arbete med högt tempo och likasinnade kollegor. Vi erbjuder stora möjligheter att påverka din utveckling och utöver detta:
  • Du blir Linkedin-certifierad
  • Access till marknadens största CV-databaser.
  • Modern och mobil infrastruktur med bra stödsystem.
  • Stimulerande arbetsmiljö i trevliga och centrala kontor
Vår målsättning är att ge dig som researcher, marknadens absolut bästa förutsättningar att lyckas och trivas.

Din profil

För att lyckas i rollen är det viktig att du har förmågan att bygga relationer och kan nätverka med personer på alla nivåer. I rollen som researcher kommer du att komma i kontakt med en mängd intressanta branscher och nyckelpersoner och du förväntas självständigt driva ditt arbete framåt med både engagemang, kreativitet och respekt för våra kandidater.

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna som ingenjör eller från PA-programmet. Du har troligen några års arbetslivserfarenhet från rekryterings- eller bemanningsbranschen alternativt teknisk bakgrund och erfarenhet och vill byta bransch. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann, utåtriktad och har ett starkt eget driv.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Christofer Dahlman
Telefon 040-660 12 16
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dreamwork är ett auktoriserat och ISO-certifierat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Växjö, Kristianstad och har Huvudkontor i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.