Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Saklig och lyhörd Key Account Manager till Draftit

Saklig och lyhörd Key Account Manager till Draftit

Du ansvarar själv för hela säljprocessen, från att boka in dina egna möten till att skriva avtal och vidareutveckla dina befintliga kunder. Du kommer att arbeta med en produktportfölj som är marknadsledande. Du är van att självständigt driva dina egna processer samt att arbetar proaktivt, långsiktigt och sätter kundernas behov främst. I rollen som KAM kommer du att vara regionansvarig för Göteborg. Du kommer att utgå från Malmökontoret och arbeta tillsammans med dina kollegor i ett framgångsrikt KAM-team. Draftits marknads-, produkt och IT-avdelning sitter i samma lokal och kommer att finnas till din hjälp. Allt för att du ska lyckas!

Kvalifikationer

Vi söker dig med en stark drivkraft och minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning samt med ett intresse för teknik och webbverktyg. Du har en eftergymnasial utbildning inom business, teknik, juridik eller liknande och behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Som person är du ödmjuk, analytisk och kunddriven. Vi tror att du kommer att trivas bäst hos oss om du strävar även efter ständig utveckling av dig själv, produkten och företaget.

Draftit

Draftit hjälper chefer och specialister att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Draftit sammanfattar inte bara juridik, utan sätter den i rätt sammanhang och hjälper sina kunder med den.

Med Draftit kan företag vara säkra på att de alltid får de senaste nyheterna om deras omvärld, tätt åtföljda av vägledande material och inspirerande innehåll. Juridik med Draftit är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt. Draftits ledstjärna har alltid varit att lyssna på kunden och bygga lösningarna utifrån deras vardag.

Kunderna arbetar med allt från HR och Lön, till Skolledning. Med Draftits produkter sparar de tid, är förberedda och handlar korrekt.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 15 jan (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.