Säljare med höga ambitioner och kreativitet till Draftit

Säljare med höga ambitioner och kreativitet till Draftit

Tycker du om att skapa kundnytta och utveckla kundrelationer? Är du en driven person med höga ambitioner? Då kan du vara vår nya säljare!

På Draftits trivsamma kontor i centrala Malmö fortsätter de att utveckla sin framgångsrika säljorganisation. De söker nu en kollega som kan ta sig an rollen som säljare. Din utmaning blir att skaffa dig djup förståelse för kundens verksamhet och behov för att utifrån Draftits produktportfölj skapa rätt värde för kunden. Du kommer att ansvara för att driva hela försäljningsprocessen mot både nya och befintliga kunder.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen som säljare är du en säljdriven och snabbrörlig person med starkt kundfokus. Du har förmåga att bygga djupa relationer med dina kunder som leder till lönsamma affärer för båda parter. Du är en målinriktad teamspelare och har på sikt en önskan om en egen utveckling i karriären. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och förväntar oss att du tar din yrkesroll på allvar.
  • Gärna ett par års erfarenhet av försäljning
  • Eftergymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor är ett plus
  • Körkort
Draftit

På Draftit hjälper vi chefer och specialister att ligga steget före genom smarta webbverktyg. Vi sammanfattar inte bara juridik. Vi sätter den i ditt sammanhang och hjälper dig med den. Med oss kan du vara säker på att du alltid får de senaste nyheterna om din omvärld, tätt åtföljda av vägledande material och inspirerande innehåll. Juridik med oss är okomplicerad. Det ska vara lätt att göra rätt.

För sjunde året i rad är vi utsedda till ett Gasellföretag!

Draftit erbjuder

Förtroende, stolthet, respekt, teamwork och att ha roligt på arbetet är inte bara våra värdeord, utan det är viktiga beståndsdelar. Vi arbetar aktivt tillsammans för att ha nöjda medarbetare som trivs, eftersom vi tror att det är det bästa sättet att få nöjda kunder, som i sin tur ger ett bra ekonomiskt resultat.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.